Comentarii pe articolul Al doilea om din Banca Transilvania renunta la functie si isi face firma de consultanta


Idee buna

Narcis Inimosu la 13 Iunie 2008, ora 10:15
Idee buna
bv bv un om care chiar stie ce vrea sa faca. E foarte bine ce are de gand sa faca cu Moldova... nu ar strica incet incet o mik extindere si moldova asa mica e un inceput numai bun mai ales ca totu va fi de la 0.
Alin Dantos la 13 Iunie 2008, ora 15:46
pentru inimosu

se cunoaste ca nu te pricepi. Tu stii ce salariu are unul ca asta,sau iti dai seama ce comisioane o sa incaseze prin deschiderea unei sucursale in Moldova ?Stii de unde le incaseaza toate astea ? Din comisioanele de administrare a creditelor, care sunt de zece ori mai mari ca in uniune, si din dobinzile la credite care sunt de doua ori mai mari ca in uniune.SARMANA TARA CU OAMENI INOCENTI.
Stanca Silaghi la 13 Iunie 2008, ora 22:18
pentru alin

Vai lasa-ma cu prostiile astea. Sarmana tara..si nenorocitul care ia salar prea mare pentru gustul tau..de ce nu-l iei tu? E usor sa zici ca tu nu poti pentru ca tu esti victima. Extraordinar. Daca tu te-ai pricepe nu ai vorbii prostii comuniste. Se cheama piata libera si capitalism.
Anca Nutiu la 15 Iunie 2008, ora 22:05
Nu foarte bine documentat articolul ! In piata din Republica Moldova activeaza si alte banci in afara celor enumerate in cadrul articolului, cu cote importante pe piata bancara din Romania, care au identificat de mult potentialul de business..........

  Inapoi la articolul Al doilea om din Banca Transilvania renunta la functie si isi face firma de consultanta

Setari Cookie-uri