Comentarii pe articolul 10 sfaturi pentru idei eficiente, de la strategul-sef al celei mai mari agentii din Marea Britanie


comentariu la " 10 sfaturi inteligente"

Dragan Dan Marius la 14 Iunie 2010, ora 11:44
multumim pentru sfaturile extrem de bune decorate cu exemple interesante.
eu as vrea foarte mult sa-l intreb pe distinsul comentator ce masura de marketing ia in romania pentru o firma in conditiile in care guvernul numai prin masuri administrative a facut ca in circa 16 luni sa se inchida 250000 de firme (intr-un fel sau altul), apoi acelasi guvern, reduce puterea de cumparare a populatiei cu circa 20% (25+15):2, intretine o fiscalitate de-a dreptul paranoica, face un control fiscal penibil si intretine o evaziune fiscala criminala!!!
cer un sfat! sunt administratorul unui imm cu conturile blocate de fisc, din cauza ca nu/mi platesc darile la stat, pentru ca nu-mi pot incasa datoriile de la clienti, mare parte intrati in insolventa! vreau sa-mi dezvolt afacerea intr-o economie intrata in vrie! vreau sa supravietuiesc economic!
mai nou am aflat ca sunt si infractor,deoarece am facut retineri din salarii si nu le-am platit integral la buget!!!
numai ca bugetul e consolidat si daca nu ai la dispozitie suma intreaga, platile se fac proportional, pentru fiecare taxa si impozit in parte, prin urmare nu am cum sa achit numai impozitul pe salarii sau cas, de pilda!
ce parere aveti domnilor?

  Inapoi la articolul 10 sfaturi pentru idei eficiente, de la strategul-sef al celei mai mari agentii din Marea Britanie

Setari Cookie-uri