Comentarii pe articolul Radiocom va renunta la circa 45% din angajati pana la finalul anului


Restructurare

W la 15 Iunie 2010, ora 10:05
Proprietarul cand incepe sa piarda bani din afacere, ia masuri.
Potrivit bilantului publicat de SNR pentru anul fiscal 2008, acesta raporteaza pierderi de aprox 92 mil lei, adica peste 23 mil de euro.
Cifrele anului 2008 se cunosteau din primul trimestru din 2009. E normal sa intrebam pe cel care reprezinta proprietarul de ce n-a luat la momentul respectiv masuri?
In anexa la HG-ul care aproba planul de restructurare al SNR sunt enumerate o serie de masuri si etapizarea acestora.
A parcurs SNR toate etapele de analiza a costurilor si au mai ramas cele cu personalul? Pentru ca:
- a analizat cineva eficienata investitiilor finantate din credite, care acum genereaza pierderi financiare din dif de curs de ordinul zecilor de milioane de lei?
- nu ar fi corect ca sa se analizeze modul in care dl Cazan, fostul director al firmei, a acordat contractul de leasing operational pentru o parte din actuala flota auto si contractul de paza obiectivelor SNR?
- mai are SNR si alte contracte de investitii cu credit furnizor cum este cel pentru reteaua WiMax realizat de Omnilogic?

Daca mai sunt, nu mai este nevoie s-a privatizeze dl ministru SNR pentru ca probabil conversia datoriilor in actiuni e o cale mai facila si mult mai ieftina pentru investitorii care azi au acordat acest credit furnizor.

Sunt multe intrebari la care ar trebui sa raspunda cu actiuni reale dl.ministru inainte de a concedia sute de persoane.si inainte de a declara ca deja au inceput concedierile, ar trebui sa verifice daca e asa si daca s-au respectat procedurile legale cu privire la o astfel de actiune. Altfel incepem sa ne indoim de capacitatile manageriale pe care si le aroga dl ministru.

  Inapoi la articolul Radiocom va renunta la circa 45% din angajati pana la finalul anului

Setari Cookie-uri