Comentarii pe articolul Ce trebuie sa stiti despre contractul colectiv de munca


Contract Colectiv de Munca

Dana la 16 Iunie 2010, ora 09:45
interesant si sunt foarte multe cazuri,ca si cazul meu,unde sunt incheiate contracte de munca cu 4 ore,salariul minim dar programul este de 8 ore si se cere sa se lucreze asiduu si daca cineva intarzie i se face observatie...deci in tot angajatorul are dreptate!
Bulqa la 16 Iunie 2010, ora 11:54
Angajatorul are intotdeuna dreptate, legile sunt facute de alti angajatori si in aceste conditii, a iesit dupa chipul si asemanarea lor, fara legatura cu angajatii.
R. Oana la 16 Iunie 2010, ora 12:26
In cazul meu,am semnat contractul colectiv de munca cu 8 ore,dar mai lucrez in plus si un week-end da altul ba,de la 8:30 la 22:00 respectiv 21:00 duminica plus in zilele de sarbatoari legale. Orele in plus lucrate nu se vad nicaieri si nici nu sunt platite,iar,ca si ,,mai sus,, daca cineva intarzie i se face observatie si mai este si amenintat.
Trofin Iulian la 16 Iunie 2010, ora 14:46
De ex la mine nu avem un astfel de contract desi avem aprox 50 de angajati. E clar ca problema e amenda nesemnificativa. Daca ar fi , sa zicem de minim 10.000 lei sa vezi cum s-ar face . dar cum statul stie sa ia bani doar de la pensionari, copii si micii bugetari.....de ce ne mai miram oare?

Exista oare vreo procedura prin care un om de rand sa poata cere marirea amenzilor? La ce instituie trebuie sa ne adresam si sub ce forma? Dar, oare vor fi bagate in seama?.......

  Inapoi la articolul Ce trebuie sa stiti despre contractul colectiv de munca

Setari Cookie-uri