Comentarii pe articolul Sindicatele anunta ca salariul minim stabilit de Guvern pentru 2008 este de 450 lei


Mic da bun

Sorin Stavarache la 18 Octombrie 2007, ora 12:41
Mic da bun
Da intradevar este mic dar sa fim sincerii romanilor daca le maresti salariul cu 10% vor da buzna in magazine sa cumpere cu 15% mai mult. Prim urmare consider ca nu ar trebii marit salariul. Sunt si alte metode de a remunera salariatii: bonnuri de masa, alte servivii primite de la firma(telefon, masina). Ar trebui sa munceasca mai mult si apoi sa zica ca ar trebui marit salariul.
Catalin Diaconu la 20 Octombrie 2007, ora 13:54
poate ar "trebi" sa facem voluntariat?in felul acesta nu vom da "buzna in magazine".....
Luminita Trifan la 20 Octombrie 2007, ora 19:24
Ce salariu ai? E confidential ? Nu?
eu am patru joburi si tot nu mi se pare ca e destul!ca si bani , ma refer.
Nu faci parte din categoria celor vitregiti!
Ai idee cat costa un calculator , un program de contabilitate , un xerox sau un abonament la Monitorul Oficial pentru a fi bine informat?
Nu toata lumea face rate la Altex!
Se mai ocupa si de pregatirea lui profesionala!!!
Tanase Marius la 20 Octombrie 2007, ora 21:08
Dumneata esti sigur un patron e firma si..prin urmare esti bine mersi multumit de aceasta majoarare infima...Si apropo o marire salariala cu 10% e cam mica...cam cat a crescut de anu trecut pana in anul curent.
Enis Ali la 21 Octombrie 2007, ora 21:39
cred ca d-l Sorin Stavarache este unul dintre patronii care nu stiu cum sa-si schimbe masinile luna de luna si care nu se gandeste decat la el si nu la bunastarea angajatului.(il intreb daca stie cumva cat este kg. de carne si cand a fost ultima data sa faca cuimparaturi intrun supermarchet si daca cu sal. minim pe economie a reusit sa-si plateasca facturile si sa-si cumpere mancarea pt un trai decent).
Oana Ghitescu la 26 Octombrie 2007, ora 13:31
Eu sunt de acord cu domnul de mai sus. Trebuie sa muncim mai mult pentru a putea ridica pretentii la remuneratie. Eu sunt salariat si am un salar de 1.900 lei/lunar. Muncesc zi/lumina. Sunt convins ca in scurt timp si salarul va creste direct proportional cu munca prestata de mine. Sa fim seriosi... poate doar bugetarii mai incaseaza minimul pe economie. La unitatile particulare, salarul este negociat . Deci ... munciti fratilor!!!!
Dorin Lucaciu la 29 Octombrie 2007, ora 14:08
Doamna oana g. - gresiti. Sunt foarte multe firme care platesc cu salariul minim oamenii pentru ca nu au unde sa mearga sa lucreze pe bani mai multi. Nu stiti despre ce vorbiti.

  Inapoi la articolul Sindicatele anunta ca salariul minim stabilit de Guvern pentru 2008 este de 450 lei

Setari Cookie-uri