Comentarii pe articolul Spaga la romani: Cum va fi afectata de criza si de masurile de austeritate


SPAGA

la 18 Iunie 2010, ora 06:12
domnilor daca esti om de buna credinta si vrei sa obtii avizele pentru a construi o locuinta, si nu dai spaga esti purtat de salariatii bugetari (in cele mai multe cazuri de o nesimtire crasa)te pun pe drumuri de iti vine sa renunti.
ii vezi foarte bine ca nu au nimic de facut , ei stau de vorba intre ei si nu se misca sa te serveasca , tu care ai nevoie trebuie sa fii umil si amabil , sa te porti cu manusi ca altfel te plimba de trei patru ori pe la ei.sunt unii de o nesimtire crasa , acum nu se mai construiesc case nu se mai iau avize de ce este nevoie tot de asa multi functionari care si asa nu aveau ce face.
eu am indraznit sa nu dau spaga cand mi s-au dat planurile terenului, cand m-am dus a doua oara, m-a privit ca pe un extraterestru si nimeni nu ma baga in seama.
am indraznit sa merg la ora 15.40 programul era 16.30 si am fost intrebata de d-na respectiva ce am facut toata ziua de m-am trezit la ora aceea sa ma duc.
pe functionarii publici sa nu-i deranjezi pana la 10 ca nu a baut cafeaua, nu a povestit ce a facut copilul, nu a dat o fuga la piata, si nici dupa 15.30 ca deja este obosit si se pregateste sa plece acasa. daca nu dai spaga a doua oara esti privit ca o ciuma.
cei mai spagari sunt cei de la garda financiara si inspectorii de la administratiile financiare, vamesii, medicii, etc
la 27 Octombrie 2010, ora 12:04
Spaga functioneaza f. tare in tarile unde organele de control sunt corupte. La noi garda financiara, curtea de conturi, vamesii etc. nu urmaresc altceva decat sa obtina foloase personale. Ce face societeea civila? Are un rol in Romania? Cum se poate lucra in aceasta societate civila pt. a lupta contra coruptiei?
Eu am prezentat unui angajat de la C. de Conturi un abuz facut de primar si de directorul de la serv. impozite si taxe( scrisoare trimisa la ANFunctionarilor Publici, petitie,ce a fost returnata primarului) Inspectorul de la C de conturi vine cu propunerea "trasnet" sa vorbeasca cu primarul ca sa nu ma pedepseasca. Am mers la deputatul PDL si i-am prezentat situtia, in ideea ca sa solicite o interpelare in parlament a sefului ANFP. Deputatul nostru, mi-a promis ca va face acest lucru, insa acesta a procedat asa cum face in general Parlamentul. doarme.

  Inapoi la articolul Spaga la romani: Cum va fi afectata de criza si de masurile de austeritate

Setari Cookie-uri