Comentarii pe articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]


salariile taiate

Salajean Claudia Florina la 25 Iunie 2010, ora 12:27
Mi se pare drept sa nu fie taiate pensiile, dar salariile de ce trebuie taiate? Ne intrebam ce rost mai au atatia ani de scoala, de eforturi pentru a termina o facultate din moment ce medicii, profesorii, politistii si alte categorii bugetare sunt puse pe acelasi calapod cu oameni fara atata pregatire? Nu mai bine faci un liceu sau o scoala profesionala ca multumirea financiara tot aia e? Si poate mai ai si ghinionul sa ti se arunce vorbe precum La ce bun ca ai facut atatea scoli, oricum nu castigi mare lucru.Daruirea, devotamentul fata de profesie nu tin de foame, oricat le-am invoca.Rusine celor ce-si bat joc de pregatirea profesionala si de efortul parintilor de a-si trimite copiii la facultate!
Anghel Daniela la 25 Iunie 2010, ora 12:40
Apreciez curtea consitutionala pentru ca sustin cu legea decizia de nereducere a pensiilor insa salariile bugetarilor dupa ce ca sunt si asa vai de mama lor, reduse cu 25% nu se mai numesc salrii ci umilinta ! mai bine s-ar concentra sa controleze economia subterana si evaziunea fiscala,sa relanseze economia prin productie reala, ca avem o tara cu potential si uman si natural, nu sa reduca amaratele de pensii si salariile bugetarilor, oamenii acestia si asa reusesc cu greu sa traiasca in conditiile actuale, dar aminte sa le mai si reduca. E cumplit ce se intampla !
la 25 Iunie 2010, ora 12:54
Mare dreptate ai.Pentru ce atatea nopti pierdute, pentru ce atata chin sa inveti. Guvernantii nostri apreciaza non valorile, incompetenta profesionala. Hai sa privim cine conduce un serviciu public deconcentrat si in aceste conditii nu ne mai minunam ca suntem tratati drept "cancerul sociatetii". Adevarul este ca ne meritam soarta. Oricum era de asteptat, presedintele si-a aratat pentru a nu stiu cata oara forta. Am devenit un stat totalitar, desi multi dintre noi recunosc lucrul asta.
Ce ii pot spune copilului meu ca sa invete, cum il pot convinge , cand te uiti si in jur si te ingrozesti. Ce ii pot spune ," invata mama ca sa ai un serviciu bun, sa fi respectat si sa ai o viata decenta", raspunsul sigur o sa fie de genul "da, mama, vad cine ne conduce, care e realitatea de fapt", dar poate ne spun conducatorii -guvernantii si presedintele -cum sa procedam, caci ei sunt cei mai bun la asta, la MANIPULARE.
Elisabeta Boitor la 28 Iunie 2010, ora 20:57
mai bine taia sporurile de 25 si suta la suta

  Inapoi la articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]

Setari Cookie-uri