Comentarii pe articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]


Pensie vs Bugetar

la 25 Iunie 2010, ora 12:38
Mi se pare total corect acest verdict,

1. Nu ai dreptu de a micsora pensiile doar pe motivul NU AVEM BANI LA BUGET PT PENSII.
Bugetul este facut de domnii dragi ce s-au ingramadit ca sa prinda ciolanul si sa ajunga la putere. Ei trebuie luati la raspundere pt banii folositi in scopuri personale si facturi incarcate.

2. Bugetarii sa li se taie din salarii.. de ce ? Pt ca alocarea de fonduri vine de la Domnu stat , bani veniti de pe impozitarea fraierilor ce trebuie sa stranga tot mai mult cureaua si sa le plateasca lor salariile ca sa stea cu fundu pe scaun zile intregi , Stim cu totii si cum suntem tratati de acesti bugetari si in special cei din institutiile publice care au ca si job munca de informare om cu om.

3. In orice firma atunci cand comenzile scad se fac restructurari de personal, nu poti sa mentii atatia oameni pe un post ce nu ii aduce munca suficienta.
S-au facut tot felu de posturi fictive ca fiind necesare in cadrul unor institutii, iar clasa politica si-a batut joc de munca celor competenti sa asigure o buna desfasurare in institutiile aferente prin numirea politica a asa zisilor directori ce sunt sub subordinea anumitor partide ce au contribuit la campania lor .

Ce se imparte se imparte intre ei dragii de politicieni, pt romanul de rand raman doar firmituri ce le mai cad printre degete sa nu se rascoale poporu impotriva lor.


4. De ce aceste scandaluri prin parlament ? Pt ca toti cred ca va fi mai bine daca ei vor fi la putere. Daca cei de stanga ar fi avut un plan concret ar fi facut o propunere pana acum in cadrul parlamentului ca o solutie la iesirea din criza, in schimb tampitii se gandesc doar la folosul lor si la ciolanul pe care se bat zi si noapte in loc ca sa colaoreze in interesul bunei functionalitati a sistemului romanesc de care mai nimeni din Romania nu se va lauda in UE.

5. Toti mai multi romani deja parasesc Romania si forta de munca specializata pleaca in tari mai dezvoltate cu salarii pe masura. Acolo nu exista mita insa exista salarul acel mare la care se ajunge si poate chiar se depaseste de cateva ori si de cei de la noi. Sa se faca ceva in relansarea economiei , nu la strangularea ei .

Dragi parlamentari, era mai demult o vorba referitoare la impozite. " Mai ramane sa ne impozitati aerul care si asta nu mai este atat de curat pe cat a fost " in rest aveti impozite puse peste tot. BV, asa se conduce o tara, impozite , impozite , impozite,

Vreau sa stiu daca sunt oameni ce considera ca in acest moment ar putea porni o afacere de succes. Mi-am pus adesea intrebarea daca se merita sa imi reactives firma, si raspunsul a ramas acelas, NU Dragilor parlamentari. De la mine contribualilul de rand nu mai vedeti bani. Mi-ati luat si ultima gura de aer. A mai ramas sa ma duc sa dau in cap sa fur ca sa am ce manca. - metaforic vorbind.
Sararu Eugenia la 26 Iunie 2010, ora 23:36
De ce fiecare cand vorbeste de bugetari isi inchipuie numai funduri care stau pe scaune si nu fac nimic? Nu va ganditi ca in aceeasi categorie intra si medici care satui sa munceasca pe 7 milioane parasesc tara sau daca stau aici intr-un fel sau altul va baga mana in buzunar? Tot in aceeasi categorie sunt si profesori care si-au tocit coatele pe bancile facultatii si apoi nervii cu copii dumneavostra? Si apoi ajungem sa ne intrebam de ce trebuie sa facem meditatii cu copii pentru ca oamenii au nevoie de bani. In aceeasi categorie sunt si politistii care cum necum vecgheaza la linistea noastra. Si apoi ne intrebam de ce sunt rare cazurile in care un politist refuza spaga?!!! In aceeasi categorie este si armata care nu intoarce banii cu lopata. Ba chiar ati fi surprinsi ce salarii de mizerie revin unor tineri ofiteri. Da, fiti indignati si cereti taierea salariilor mari (care oricum in contextul legii actuale oricum nu se vor taia, vezi agentiile nationale)! Asa ca dragii mei ganditi-va de doua ori inainte sa asezati securea deasupra capului cuiva!!!!!!!

  Inapoi la articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]

Setari Cookie-uri