Comentarii pe articolul Un roman platit cu salariul mediu poate lua credit pentru o jumatate de garsoniera


Apartamente Vs. Preturi

Arthur Roiu la 18 Octombrie 2007, ora 17:41
Apartamente Vs. Preturi
In '78 cand si-au luat apartamentul ai mei au platit cam 120.000 in rate la CEC, ceea ce insemna cam 7-8.000 USD (pentru un apartament cu 2 camere). Acum aceasi "cutie" face de 10 ori mai mult, netinandu-se cont de vechimea blocului, etc., etc. Daca intr-o economie 'sanatoasa' cum zic guvernantii nostrii ca avem asa ceva e normal, va rog sa ma scuzati, dar astia sunt idioti (cu 'i' mare).
Ca sa nu mai vorbim de conditiile de creditare si salariile. Mama mea avea salar de 2.500 lei si tata cam 1.500 ... mai aveau rate la mobila, aveam eu 3 ani, mergeam in circuitul tarii anual ... etc. Acum? Din 1995 pina in prezent am vazut marea doar odata!
Cu master terminat, in conditiile in care "e criza pe piata fortei de munca" lucrez pentru 950 lei-net la asa zisi investitori straini ... ca sa nu zic ca li se rupe de noi, in general ...
Asa se intampla doar atunci cand iti vinzi tara ... ca sa nu zic ca o dai "moca" ...
Constantin Stoica la 18 Octombrie 2007, ora 19:03
Pentru arthur.....Plangandu-te des, de cat de greu iti este, nu-ti va fi mai bine. Incearca sa intelegi...cu master terminat...nu inseamna ca trebuie sa ocupi un loc in top managementul unei companii care sa-ti ofere ceea ce visezi tu.....Realitatea in practica este alta...Concluzia, nu te mai plange.
Ilie Dragos la 18 Octombrie 2007, ora 22:42
In 2001 am lucrat in strainatate pina in 2003, cind m-am intors acasa.Am reusit cu banii strinsi sa-mi cumpar o garsoniera fara nici un fel de imbunatatire,toti banii mei s-au dus pe aceasta.Am mai lucrat de citeva ori in strainatate si am reusit sa o renovez.Acum garsoniera valoreaza de 10 ori mai mult decit in 2004 cind am cumparat-o.Incredibil.Acum nu cred ca as mai reusi nici pe jumatate....a fost noroc, un noroc de care din pacate nu au parte toti tinerii de virsta mea.Este pacat ca nu s-a facut nimic atita timp, fapt care a dus si la aceasta artificiala ridicare a preturilor.Toate bune...
Catalina Buzdugan la 22 Octombrie 2007, ora 23:15
Mediul de afaceri din Romania e superficial, bazat pe imitatie si se indreapta spre o criza de mari proportii care va fi declansata de sectorul imobiliar; doar speculatorii abili vor avea de castigat, preturile vor reveni la 50% din cele actuale; industria constructiilor bazata pe investitori straini cu baza solida nu a marsat pe extindere ci doar pe cresterea temporara a preturilor.

  Inapoi la articolul Un roman platit cu salariul mediu poate lua credit pentru o jumatate de garsoniera

Setari Cookie-uri