Comentarii pe articolul Top solutii fiscale pentru sectorul IMM. Sfaturi pentru guvern


BINE

Corifeanu Jane la 30 Iunie 2010, ora 12:32
Pina acum cele mai bune solutii care s-au putut spune. In mare parte si-ar face si statul o economie de personal daca ar invata ca bazele de date se pot transfera dintr-un program in altul si ai declara intr-un singur loc toate problemele de personal nu in vreo 5 locuri ca si acum , calculul concediilor de boala sa nu fie o stiinta in sine sa fie ceva transparent si usor de verificat , Fiecare guvernare tot ce au putut sa scorneasca a fost o noua declarie si un nou tribut . Impozitul forfetar atit s-a tot spus de el ca a omorit firme nici nu mai are rost sa spun . O firma pina se pune pe picioare ii trebuie mai mult de trei luni cit are liber de la plata lui. Oamenii de la stat cum sa mearga sa-si deschida o firma cind stie din start ca nu o poate sustine financiar pina incepe sa produca cit de cit.
Poate o idee daca domenii de activitate ca productie ecologica, energii regenerabile sa fie scutite un an de zile de impozit pe profit . Statul va cistiga ceva ca firmele vor avea angajati care in primul rind nu sunt someri. Sau alte domenii de activitate care ne-ar face sa facem progrese fata de alte state. Domenii in care suntem buni sau domenii care ar asigura cunostinte in domenii ale viitorului.
Pensiile nu puteau fi taiate omenii astia au construit tot ce idiotii guvernanti au vindut pe nimic asta nu are nimic cu veniturile si cheltuielile are cu recunostinta pentru parintii nostri

  Inapoi la articolul Top solutii fiscale pentru sectorul IMM. Sfaturi pentru guvern

Setari Cookie-uri