Comentarii pe articolul Cum sunt concediati angajatii pentru necorespundere profesionala?


Fisele de post si performanta angajatului doar niste hirtii fara valoare

Ellis Ellis la 30 Iunie 2010, ora 15:18
Imi cer scuze de la inceput pentru criticile aduse acestui articol.
realitatea pe care eu o cunosc de ani de zile este cu totul alta vis a vis de ceea ce s-a scris.
Am lucrat intr-o mare companie care numai p efisele de post si performanta angajatului nu punea valoare.Completam si noi niste hirtii in care ni se evalua chipurile capacitatea profesionala , insa le umpleam cu cifre si date, asa ...aproape de ora 17.
am trecut la o companie d etalie medie unde dupa un an am fost concediata pe motiv de lipsa de comunicare si asta dupa ce recuperasem de la clientii restantieri peste 10000 de EURO.In trei luni am adus in firma acesti bani pe care colegii mei cei competenti i-au facut cadou diversilor clienti aproape un an.Incepusem si niste analize cu privire la scaderea taxelor locale platite le buget dar nu a mai fost cazul, am fost concediata.Deci performanta mea nu s-a masurat in indici pe hirtie ci in bani adusi in casierie sau banca, in sume de bani ramase in firma nu date la stat.
Si nu numai responsabilitatile postului pe care fusesem incadrata le-am facut, gestionasem foarte bine si activitatea de import a firmei, (o mare pasiune a mea fiind comertul exterior).
Nu stiu ce indici de performanta as fi avut , stiu insa ca beneficii ale muncii mele au fost destule ,ca altfel nu ma sunau si dupa 4 luni de zile sa ma intrebe cite cevai ar persoana careia ii datorez concedierea ar fi dorit ca eu sa ma reintorc.Cred ca si-au dat seama de ceea ce au facut , insa jocurile fusesera facute.
Fisa de post? Indici de performanta?Cine face asa ceva?50 % din firme ??Am mari indoieli!De ce oare sint atitea firme in declin daca capacitatile profesionale ale angajatilor sint la cote maxime?
Imi pare rau sa citesc un asemenea articol care dupa mine este total total rupt de realitate.
Daca e cineva care ma poate contrazice , chiar il rog sa o faca.Am citit povesti asemanatoare cu a mea pe diverse forumuri si cred ca nu sint singura patita.

  Inapoi la articolul Cum sunt concediati angajatii pentru necorespundere profesionala?

Setari Cookie-uri