Comentarii pe articolul Piata de servicii Triple Play din Romania: 4,5 mil conexiuni la internet


Eroare ?

Rares Stir la 18 Octombrie 2007, ora 21:31
Eroare ?
Faceti corectiile de rigoare ! Titlul si rezumatul articolului se refera la servicii Triplay dar continutul la IPTV care reprezinta doar o mica parte din posibilele servicii Triplay. Alte fsolutii triplay ale unor firme ca UPC, RDS, Romtelecom au ramas pe dinafara ? Piata de Triplay a ajuns la 4.5 mil de conexiuni la internet ? Poate la X nr de conexiuni. Triplay nu inseamna numai internet, ci si telefonie si servicii TV. 4.5 mil conexiuni in Romania ? Raportul UE prezentat recent intr-un articol trecut zicea 6.6% din populatie. La 5 mil de familii cate are Romania..... 5.6 mil conexiuni IPTV in toata Europa, asta da este corect. Nu stiu unde este problema dar ceva este gresit in exprimare. Titlul nu reflecta continutul articolului.
Claudiu Ghebaru la 23 Octombrie 2007, ora 11:47
Bineinteles. Titlul reprezinta un subiect de larg interes ,iar continul reprezinta reclama unui prestator de servicii destul de nou pe piata. Nu e clar ?

  Inapoi la articolul Piata de servicii Triple Play din Romania: 4,5 mil conexiuni la internet

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile