Comentarii pe articolul Taxa de autostrada din 2011


taxe autostrada

la 7 Iulie 2010, ora 16:50
sa platim inca 25 lei la suta de km? plus rovignieta? MARI NE NOROCITI POT FII!
Badea Diana la 7 Iulie 2010, ora 17:22
taxe , taxe si iar taxe... ca autostrazi sunt destule si in stare foarte buna .... numai cu idei tampite veniti.
Costea Titian - Calin la 7 Iulie 2010, ora 17:42
eu as fi chiar de acord cu aceasta taxa, cu o conditie: sa fie autostrazi pe care sa le platim. in acest moment, exista doar A1 si A2, construite cu mult inainte de intrarea Romaniei in UE, care se pot numi oricum, numai autostrazi nu. iar cei 42 de km intre Gilau si Campia Turzii, inaugurati cu atata fast de bravul nostru premier, nu acopera suta de kilometri despre care vorbea Berceanu. deci inainte sa scoate tampenii pe gura, acest ministru ar trebui sa foloseasca neuronul pe care il mai are, chiar daca acesta (neuronul) este mult prea incarcat cu alte informatii: la ce restaurant mananc?; ce masina imi cumpar?; cat cer spaga aluia? etc.
Capotescu Sebastian la 7 Iulie 2010, ora 18:02
Rovinieta este taxa pentru autostrazile din Romania, la vremea introducerii s-au pus si drumurile nationale pt ca autostrazile erau aproape inexistente si prin urmare ca sa ne poata lua o multime de bani in plus.

O alta taxa inseamna taxare dubla.
But Cristina la 7 Iulie 2010, ora 18:47
Eu pe cuvant daca stiam de 4 autostrazi...stiam ceva de 2 chestii pentru ca nu se pot numi autostrazi. Cu siguranta acest domn a calatorit in alte tari UE si a vazut ce inseamna o autostrada,cum arata.. si nu seamana cu ale noastre. De acord sa platim cand avem ce plati si nu 3-4 euro suma modica pentru dansul care castiga prin surse necinstite multe mii de euro lunar ci mult mai putin ca in alte state UE. Pe langa acese lucruri in alte state UE se plateste ori vigneta ori autostrada nu si una li alta. Exemple: Austria vigneta, Cehia vigneta, Italia autostrada, Franta autostrada. Deci ma intreb in tara asta doar a celor bogati si care vor sa fie si mai bogati, poporul cand va iesi sa faca ceva nu doar sa vorbeasca si sa se planga?!
Bogdan-Mihai Savu la 7 Iulie 2010, ora 19:51
care neuron?? unul a avut si ala a murit de singuratate....
Mironovici Emilian la 7 Iulie 2010, ora 23:35
Aici in SUA platesc $1-2 pentru citeva sute de maile(1maila=1,6km.) cind merg cu masina si asta e valabil numai pe expresurile construite de particulari deci nu de statul American si sunt foarte putine;Pensilvenia,Ohaio,Ilinois(Chicago),New York.Peste 98%din expresuri si drumuri au fost construite din banul cetatianului american deci nimeni nu are cum sa perceapa taxa.In Romania drumurile se comstruesc cu banul romanului deci nu am cum sa percep taxe, nu este drum particular.Pentru intretinerea drumului platiti taxa zilnic cind cumparati benzina sau motorina plus taxe anuale la sfirsit de an ca nici nu le mai stiu numarul. Daca acest individ Berceanu care se tot vintura prin politica de vreo20 de ani care este un mincinos notoriu este timpul sa nu mai alegeti astfel de lepre care v-au fura si inventeaza numai lucruri stupide.
Scacir Traian Aurelian la 8 Iulie 2010, ora 08:00
treaba e "oarecum explicabila""

Omu' a vazut in strainezia autostrazi, a fost laa gilau unde a "taia panglica" la cativa km de autostrada... si cum stie de exoistenta A1 si A2 isi inchipuie ca si alea is la fel de bune ... deh din avion nu se vad gaurile .... nici din elicopter..
Nadia Stoianov la 8 Iulie 2010, ora 11:29
Costul unui drum Buc - Pitesti dus-intors,
combustibil - 12,00E + rovinieta - 0,40E + taxa autostrada - 8,00E rezultand un total de 20,40E,
esti de pe alta planeta Berceanu,daca ma duc pe la Brasov si tot nu ma costa cat ai facut socoteala
Haibach Andrei la 8 Iulie 2010, ora 11:31
Am fi singura tara de pe glob care avem rovigneta,taxa de autostrada si taxa de pod Fetesti pe acelasi tronson de drum.In nici o tara din lume nu se plateste vigneta si autostrada in acelasi timp din simplul motiv ca platind una din taxe,banii se redistribuie pentru intretinerea TUTUROR drumurilor.Din ce in ce mai jenant si penibil guvernul asta.Sa traiti bine
Ion Carmen la 8 Iulie 2010, ora 11:53
cata aroganta! Taxe "modice"?!? Pentru cine, pentru buzunarele lor fara fund,in care au incaput comisioane si spagi si fonduri europene!
Emil Babalau la 8 Iulie 2010, ora 12:23
...taxe non stop...ar trebui sa faca un cabinet special (taxe non stop)cu oameni scoliti..poate asa ne trezim ca nu mai suntem stapani in tara noastra.in alta ordine de idei pe cine sa dam vina pentru realitatea din romania.ne chinuim de peste 20 de ani sa copiem alte organizari economice din alte state mai avansate...offf.mai oameni buni si de buna credinta trebuie sa punem stop acestor furturi sub nume de taxe si impozite. cu ce ne ajuta sau cu ce ne-au ajutat toti cei care sau oferit sa conduca aceasta tara ?cu taxe si impozite.dupa ce au furat tot ce s-a gasit in visteria tari dupa asa zisa revolutie au impartit prada,au vandut tara,au tradat neamul si ne-au impins in exil(vezi exodul romanilor in cautarea unui loc de munca in strainatate),au distrus economia tari ,iar acum trebuie sa ne stoarca de vlaga.eu unul cred ca trebuie sa-mi oferi si dupa aceea poti sa-mi ceri.Impozitarea castigurilor provenite din munca este acelasi lucru cu munca fortata: a-i lua cuiva castigurile a n ore de munca este ca si cum l-ai forta sa lucreze pentru scopul altcuiva n ore.Daca ar fi legitim ca un sistem de impozitare sa ia ceva din timpul liber al omului cu scopul de a fi de folos celui nevoias, cum poate fi legitim ca un sistem de impozitare sa ia din castigurile omului pentru acelasi scop?Ce fel de drept asupra altora da cuiva o structura a starii finale legal institutionalizate?Insusirea rezultatelor muncii altuia este echivalenta cu insusirea timpului sau si directionarea lui pentru a continua alte servituti. Ei sunt proprietarii tai partiali.
sa avem sanatate si putere sa trecem peste toate aceste taxe si sa se gandeasca cei ce dorm pe fotoliile din parlamentul romaniei ca vine si ziua lor odata si odata....
Ion Mihai la 8 Iulie 2010, ora 14:31
Singura preocupare a acestui guvern de incapabili si cersetori la UE este cum sa - i bage si mai adanc in mocirla pe romani.Ma intreb cat vom mai putea sa-i suportam?

  Inapoi la articolul Taxa de autostrada din 2011

Setari Cookie-uri