Comentarii pe articolul Un an de PRIMA CASA: Bilantul unui program guvernamental


preturi

Catalin la 9 Iulie 2010, ora 10:50
Singurul efect pe care l-a avut prima casa a fost sa tina preturile sus pe o piata care era in scadere. Deja numarul de dosare s-a injumatatit iar numarul de tranzactii in Romania a scazut cu 20% in ultimele 3 luni. Sper ca oamenii isi vor da seama ca un apartament cu 2 camere nu valoareaza 60.000 EUR chiar daca este usor sa obtii credit pentru ei. Cum sa platesti 80.000 EUR in Banu Manta unde nu exista locuri de parcare si unde poluarea va atinge cote fenomenale dupa terminarea pasajului basarab. Traficul va fi criminal in zona respectiva....Oameni buni, ganditi-va de doua ori inainte sa luati un credit facil, daca apartamentul pe care il cumparati chiar merita acei bani accesati usor.
Pamfil Dan la 9 Iulie 2010, ora 11:38
Asa este ... consumatorul nu mai conteaza in ziua de azi decat daca devii clientul lor. In schimb, ce se intampla dupa aia ... nu mai intereseaza pe nimeni.
Valentin Stroe la 10 Iulie 2010, ora 09:28
Orice credit utilizat ridica pretul casei. Orice implicatie a statului inseamna a avantaja pe unii si a-i dezavantaja pe altii. Faptul ca unii au ideea aproape preconceputa ca fara acest tip de credit nu si-ar fi luat niciodata o casa, arata ca romanii sunt platiti foarte prost, nu sunt interese din partea statului si a altora sa putem castiga bine sa ne permitem un trai normal, sa ne crestem bine copiii.
La fel si cu programul rabla: acum avem 24% TVA ca sa sustinem toti incompetenta politicienilor de acum si de acum 20 de ani pana astazi. S-ar putea ca aceasta casa pe care tinerii o vor aici, sa-i lege de acest pamant in timp ce conditiile de trai se deterioreaza dramatric, adica nici macar nu vor mai pastra ideea de a pleca de aici intr-o tara mai asezata. Au luat credit si daca nu-l vor putea plati ce vor pati?

  Inapoi la articolul Un an de PRIMA CASA: Bilantul unui program guvernamental

Setari Cookie-uri