Comentarii pe articolul INTERVIU EXCLUSIV cu fiul legendarului oceanograf Jacques Cousteau


Jaques Cousteau

Subtirelu Anca la 9 Iulie 2010, ora 13:11
Jaques Cousteau marele oceanograf a aparut nu o data pe posturile noastre de televiziune. Activitatea sa a fost prezentata in mod special la Teleeciclopedie. Dar si la alte emisiuni de stiinta.
A nu se uita totusi in Romania au fost doua programe de televiziune TVR1 si TVR2 si program non stop.
Doua ore de program TV au fost in ultimii doi ani. Si atunci se instalau antene pentru Tv Bulgaria, Ungaria, Iugoslavia, URSS.
Doar cine nu a fost interesat sa vada nu a vazut si nu a auzit de activitatea sa intensa in toate marile si oceanele lumii..
Jaques Cousteau a atentionat efectele exploziilor nucleare, efectele poluariilor marine si oceanice datorate de deversarile deseurilor . Pericolele provocate de vasele scufundate.
Dezvoltarea stiintei presupune si multe experiente . Experiente ce pot provoca si efecte negative asupra ecosistemelor subacvatice.
Acelasi lucru pot sa spun si despre Henri Coanda, roman care ne-a avertizat de schimbarile provocate de avioanele cu reactie, de lansarea rachetelor si a satelitilor artificiali.
Dar stiinta trebuie sa mearga inainte. Experientele trebuiesc efectuate. Oamenii de stiinta trebuie sa creeze si produse care sa anihileze efectele negative.
Anca Subtirelu

  Inapoi la articolul INTERVIU EXCLUSIV cu fiul legendarului oceanograf Jacques Cousteau

Setari Cookie-uri