Comentarii pe articolul Cu sacul gol, Finantele cauta 400 mil. euro in seifurile bancilor


IN ACHIZITII trucate,cat s-au pierdut?

Scripcaru Cristina la 20 Iulie 2010, ora 09:32
Dintr-o data cativa bancheri viseaza sa dezvolte o economie a finantelor , BANI DIN IMPRUMUTUR ACORDATE PE
pietele externe sau bani preluati cu dobanda subventionata din umiul buzunar al cetateanului, oricare ar fi el.
Nu ma numar printre faimosii economisti politicieni ,dar cu o singura regula stiu ca o economie nu poate deveni prospera, o tarta va merge in regres si inca multi ani-loviturile in sau spre diverse sectoare au fost crunt de puternice in ultimii ani.
Daca finantistii vor aplica regula lui MARX : BANI-MARFA -BANI uncircuit cat mai rapid spre BNR, TREZORERIE , va fi in continuare ,vai si amar de tara noastra.
Prodictia au blocat-o ,serviciile,comertul a fot blocat;statul, prin reprezentantii sai au blocat tot acest sistem , iar mecanismul
nu mai functioneaza ,nu mai circula bani spre buget din acest sector-aproape isi da duhul.O.G.privind platile catre agenti, nu merge.
Impozitul forfetar , cea mai mare nationalizare a capitalului intreprinzatorului , oricare ar fi el -inabusit.Da ,teoretic ,s-au stors bani, insa efectele sunt dezastruoase in plan global, economic si ajungem la Caragiale...vorba ceea...,,o tara fara..."
D-lor Prof.din Facultati, indiferent de sistem, este o regula economica,mai multe, tragetii de maneca,va rugam pe D-nii guvernanti,pana nu se prabuseste tot,tot;va rugam iesiti..

  Inapoi la articolul Cu sacul gol, Finantele cauta 400 mil. euro in seifurile bancilor

Setari Cookie-uri