Comentarii pe articolul Declin pe piata autoturismelor noi


Diversificarea serviciilor post vanzare!

Anonim la 17 Iunie 2008, ora 09:06
Diversificarea serviciilor post vanzare!
Inca de anul trecut CEO de la Auto Italia anticipa acest lucru.Tot el spunea ca serviciile post vanzare si consumul masinilor va face acum diferenta.
Romanul a devenit tot mai sofisticat si se uite mai atent in buzunar cand face o achizitie!
Constantin Tudoran la 17 Iunie 2008, ora 14:54
Cred ca premisa e falsa!
Serviciile post vanzare in Romania sunt si vor ramane proaste.
Cauzele sunt prea adanci si prea cunoscute ca sa le enumar aici.
Romanul e atent cand baga mana in buzunar la 2 lucruri: sa fie cat mai mare si mai frumoasa si sa fie mai tare ca a lu' vecinu'!
De-aia in Romania se vand aberatii ca Megane cu motor de 1,4 l sau 1,5/65CP. Ori Opel Astra/1,4. Sau Passat fara aer conditionat...
Afara e vopsit gardu' inauntru... leopardu'!
Sa arate frumos pe-afara sa moara lumea ca restul...
La fel ca si in alte domenii. Important e ce imbracam si ce incaltam. In rest cartofi prajiti si parizer cu paine ori salata de rosii... Sa fim seriosi!
Stefanescu Monica la 17 Iunie 2008, ora 16:44
absolut adevarat!!!
Stefanescu Monica la 17 Iunie 2008, ora 16:46
Precizare: "absolut adevarat" la comentariul "Cred ca premisa e falsa!..." de C.Tudoran!!!
la 18 Iunie 2008, ora 14:50
Comentariu lui C. Tudoran este adevarat in mare parte. Mai trebuie adaugat ca majoritatea romanilor cumpara Diesel-uri, nu motoare Otto...
Rationamentul ascuns ar fi intr-adevar consumul, dar situatia nu mai este la fel ca inainte cand motorina era mai ieftina. In plus, poluarea produsa de un diesel este de cateva ori mai mare decat cea a unui motor Otto. Recul ul Diesel-urilor vine dupa 5-6 ani cand apar probleme la trecerea itp-ului. De aceea, in tarile occidentale, pretul unei masini cu Diesel la revanzare este mult mai scazut.
In ce priveste dotarile, sa fim putini realisti, cei care isi permit cumpara numai masini germane sau sport italiene. Uitati-va la situatia in care e AutoKlass-ul, in februarie au inchis dep. de tinichigerie pana in aprilie si intre timp au mai si deschis doua reprezentante in Buc.
Sava Mariana la 18 Iunie 2008, ora 18:07
De ce sunt aberatii masinile cu motoare mici indiferent de marca? Eu cred ca un consum mic e util atit pentru noi ca pret dar si pentru cei din jur - o astfel de masina polueaza mai putin si e mai ieftina la intretinere - intr-un cuvint e o masina fiabila.

  Inapoi la articolul Declin pe piata autoturismelor noi

Setari Cookie-uri