Comentarii pe articolul Credite pentru constructia de locuinte prin Prima Casa. Afla care sunt conditiile


Teapa Prima Casa

Johncelrau la 23 Iulie 2010, ora 10:04
programul prima casa este total in defavoarea clientului. am urmarit tot felul de discutii, pareri, specialisti si totusi nimeni nu a pus urmatoarea problema:
un apartament cumparat prin programul prima casa sa zicem ca ma costa 60mii euro. dupa 15 ani, da un cutremur dragutz si apartamentul se face praf. eu evident ca supravietuiesc si vreau sa imi refac viata, dar...cine incaseaza polita de asigurare?
1.raspuns logic: eu. de ce? raspuns naiv: pt ca eu am platit timp de 15 ani rata la asigurare.
2. raspuns corect: statul. hopaaaaa....cum?? si fazanii care cumpara prin prima casa raman cracanati de uimire....da dragilor...statul incaseaza tot. ai asigurat la 60mii, statul ia frumos aia 60 de mii in mana...si se uita si la tine. ce faci fraiere? cat ai soldul?
1. raspuns logic: pai, 30 de mii (consideram ca dupa 15 ani achiti jumate din creditul de 60mii, asta in conditii ideale si euribor nu creste).
2. raspuns corect: vreo 10mii iti sta in gat? ca in cazul in care nu stiti, la orice imprumut platesti o pondere f mare la inceput dobanda, si o pondere f mica creditul in sine. deci, in primii 15 anisori platesti de lesini dobanda si vei vedea ca soldul o sa fie vreo 50mii euro. dupa cum observati, povestioara mea nu are happy-end...

  Inapoi la articolul Credite pentru constructia de locuinte prin Prima Casa. Afla care sunt conditiile

Setari Cookie-uri