Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


cum comentai msura bonus pentru bonul fiscal

Elena Arnautoiu la 26 Iulie 2010, ora 10:48
Da, snt de acord. Cred c partidele care pun la cutiile potale, n ajun de alegeri i uneori de ziua uniu sfnt, pot pune i nite cartele(n medie c-am cte cumprturi face o persoan pe lun),acestea fiind tiprite de stat, iar atunci cnd facem cumprturi, pe cartele s ne capseze(cine vrea din cumprtori s beneficieze de reducert), cei de la magazin bonul fiscal cu tampila pe cartel. La terminarea cartelei s avem de rezerv pentru a o complecta noi cu numele i prenumele i seria de C.I.. Ce zicei ?
Iorguta Constantin Constantin la 26 Iulie 2010, ora 11:21
DA,BUNA MASURA !SE VOR UMPLE SUPERMARKETURILE CU"ADUNATORI DE BONURI" FISCALE (ADICA "ZECI DE NEGRII MITITEI! SI ATIT! CREDETI CA VOR STA SA "COLECTEZE"LA MICILE BUTICURI SAU MAGAZINASE DE CARTIER? NU VA FI RENTABIL(PENTRU EI)! oRI TOCMAI ACOLO SE FACE "MAREA EVAZIUNE FISCALA" ADEVARUL ESTE CA LA ACELE MICI MAGAZINE NU SE DAU BONURI
NICI FISCALE,NICI DE ALTA FORMA! DAR NICI NU AM VAZUT O CASA CA A LUI VIDEANU (CEA DE LA SNAGOV)FACUTA DE UN ASEMENEA BUTICAR! SAU BUTICUL LUI VIDEANU O FI MAI MARE?
Dumitrescu Adriana la 26 Iulie 2010, ora 11:55
prostii. nu mai stie boc ce sa mai faca. ne-a zapacit de tot. de unde bani sa mai cumparam materiale de constructii sau alceva cu 25 % + 24 % tva din 600 salariu ?
ne prosteste pe fata. precum ceausescu cand a spus a mai da 100 lei la pensii s.a. si tot l-au impuscat.
Popa Eliza Mihaela la 26 Iulie 2010, ora 12:04
bonus pentru bonul fiscal este o noua abureala data romaniei
la 28 Iulie 2010, ora 11:01
Ar fi o idee minunata daca si la persoanele fizice s-ar deduce TVA-ul din bonurile fiscale si facturile de utilitati. daca masura aceasta ar fi pusa in practica atunci s-ar diminua evaziunea fiscala pentru ca nici o persoana nu ar mai accepta sa piarda 24%. dar nu cred ca vor lua aceasta masura pentru ca nu este in interesul lor noi platim tva la energie la telefoane si la toate utilitatile si ei incaseaza de la cei care emit facturile si asta nu ar avantaja statul

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Setari Cookie-uri