Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


O alta ABERATIE BOC-ista!!!!

Rodica Predoias la 26 Iulie 2010, ora 10:54
Bineinteles ca atunci cand ai supt tot ce s-a putut, cand te-ai imbuibat si nu ai habar de suferinta celor multi pe care i-ai dispretuit in permanenta, cand nu ai avut niciodata vreo strategie si nu ti-ai propus nimic pentru a scoate tara din saracie... Cum sa ai idei? Vii si tu cu cate o idiotenie ca idei nu ai de unde... Si mai trantesti cate una ca sa zica alegatorii ca doar nu stai degeaba acolo si sugi zeci de mii de Euroi pe luna... cand romanul moare de foame.. Romsania de la Revolutie in coace isi merita soarta. La asa popor asa conducatori! Doar au fost alesi aceia care au mancat "salam cu soia..."
Dumitru Maria la 26 Iulie 2010, ora 11:07
Da, mi se pare o masura buna. In primul rand daca o parte din cheltuielile zilnice ar putea fi deduse din taxele si impozitele locale, fiind vorba de renovarea locuintei.
Si-ar mai permite cel putin Bucurestenii sa-si refaca acoperisurile si fatadele, care pana la urma duc inr-un fel si la curatenia si siguranta orasului.
ec.A.Dumitru
Emil Teodosescu la 26 Iulie 2010, ora 12:06
Masurile unui Guvern schizofrenic in care Presedintele este Prim ministru si Primul "sinistru" purtator de cuvant la guvern!..In care ministrul de finante impozitieaza fustele pe care le agata !....Guvern de Perdanti !.
la 26 Iulie 2010, ora 12:42
Rodica ,esti varza!!!!!!!!!Uita-te in Noua Zeelanda ! Acesta masura a dat roade,fiind aplicata de mult timp.E un pas in educarea cetateanului deficitar la capitolul mentalitate,educatie civica,......
Mazareanu Adrian la 26 Iulie 2010, ora 14:54
Boc e un mare naiv daca scoate pe piatza asemena ineptii. Cum adica sa dea statul inapoi cetateanului ceva ? Imposibil .In tara asta staul cand a zis ca ia a luat si cand a promis ca da inapoi doar a promis. Sau poate o sa dea inapoi eu stiu ,Elenei Udrea cand s-o duce la guvern cu bonurile de zeci de mii de euro pe care ia dat pe vuitoane si alte prostii guvernul o sa-i deconteze cvea ,Ori poate lui Videanu o sa-i dea ceva inapoi din banii pe care i-a bagat in casa de la Snagov. Insa nu romanului de rand care i-a votat si o sa-i mai voteze si in continuare daca el romanul este atat de naiv sa nu zic prost sa mai creada ca sa nu zic sa mai puna botul la asa ceva. Eu sincer nu cred.De ce nu cred? Pentru ca din campanie incoace ei guvernantii au mintit si mint in permaneneta cand e vorba de bunastarea romanului.Asa ca drag roman naiv aduna tu bonuri fiscale pana nu o sa le mai poti cara ca guvernul o sa-ti dea. Ce o sa-ti dea? Ce ti-a dat si pana acum.Si cu bonuri si fara bonuri evaziunea fiscala nu o sa dispara cum bineinteles nu o sa dispara nici regii asfaltului baietii smechri care invart energia tarii sau cimentul ori alte asemena afaceri. Acolo ar trebui sa se uite domnul Boc .Insa la soare Boc se poate uita dar la astia ba, sau se poate uita si atat de facut nu le poate face nimic cum nu le-a facut nimeni de la revolutie incoace. Asa ca domnule Boc daca vrei mai multi bani la bugetul de stat pune mana si scioate tractoare pe camp sa are si sa produca legume si fructe si nu mai importa asemenea lucruri deschide fabrici si uzine sa aiba lumea unde munci, desfiinteaza sau anuleaza toate contractele cu firmele particulare in domeniul asfaltului iar la CNADRM sau cum se numeste compania de stat care se ocupa de drumuri angajeaza muncitori nu directori care doar sa ia spaga de la regii asfaltului,muncitori caree sa faca ceva .Si atunci o sa ai cu sigurantza bani la buget .Daca nu ............ O sa te mai alegem odata ca asa ai vrea dumneata.
O zi buna si o saptamana asemenea va doresc dragi romani care mai credeti in prostiile emise de guvernantii nostri .
Moldoveanu Georgeta la 27 Iulie 2010, ora 09:29
Nu stiu daca a fost o masura locala, dar cu ceva ani in urma Mazare a adus in Constanta o astfel de idee, adica micsorarea impozitului pe locuinta cu un anumit procent (nu tin minte cat era) din cheltuieli facute cu renovarea locuintelor (schimbarea caloriferelor, a geamurilor, usilor, etc). Multi au crezut ca este ceva bun si s-au dus intinsi cu facturile. Rezultatul a fost ca au scazut impozitul cu procentul respectiv.... dar impozitul era unul marit pentru ca prin schimbarea geamurilor de lemn cu geamuri termopan si a celorlalte modificari aduse locuintei au fost considerate ca lucrari care au adus un spor de confort locuintei si atunci si impozitul s-a marit. Deci, dragi romani nu va luati dupa nemernici care fac promisiuni pe care nu le pot tine nicicum. Ei impoziteaza pensiile si credeti ca vor fi de acord sa ne returneze o parte din cheltuieli zilnice sau mai stiu eu din ce cheltuieli?????? Aberatii dragilor, apa rece cu care guvernantii nostri dragi s-au invatat sa ne imbete

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Setari Cookie-uri