Comentarii pe articolul Cocor, destinatia luxului in Romania


Foarte "interesant"..

Raluca Andreea Cercel la 19 Octombrie 2007, ora 13:40
Foarte "interesant"..
Cocor se va transforma dintr-un magazin accesibil, intr-un muzeu! Probabil cateva nume sonore din lumea afacerilor or sa-si faca cumparaturi din acest loc, asta daca nu vor sa imbine utilul cu placutul si nu aterizeaza intr-un week-end la Milano! Cat despre noi muritorii de rand vom pierde un loc bun de shopping pentru o fatada impresionanta! Snobi pana la capat! Bine ca avem punct de reper Londra pentru magazine! In rest avem de toate: infrastructura, economie echilibrata...! Or sa se lase toti turistii de cumparaturi in Londra-Paris-Milano si or sa vina la Bucuresti pentru cumparaturi, la magazinul COCOR! ha, ha.
Isabela Dumitru la 19 Octombrie 2007, ora 14:00
Ai dreptate si umor.
Caratas Mihai la 19 Octombrie 2007, ora 15:55
chiar m`a amuzat comentul tau ... si tin sa`ti spun ca ai dreptate.
L M la 19 Octombrie 2007, ora 16:32
Da, este un comentariu plin de umor dar nu prea justificat. Exista destule centre comerciale "accesibile". Macar de dragul diversitatii este bine bine sa existe si astfel de locatii.
Adina Patrichi la 19 Octombrie 2007, ora 20:16
Ba n-or sa se lase turistii deloc de cumparat la Paris/Milano/etc pt ca va vine sa credeti sau nu, acolo ESTE MAI IEFTIN DECAT IN ROMANIA. Toti romanii care au mai iesit din tara spun ca este mai ieftin sa-si cumpere lucruri din strainatate decat de la noi. Si asa e! Romania a ajuns cea mai scumpa tara din Europa din toate punctele de vedere(imbracaminte, mancare, servicii etc)! Asta pentru ca romanul e fraier si plateste, nu refuza, iar companiile prin natura lor te taxeaza cat esti in stare sa platesti -daca tu dai, ei iau.Pana cand n-o sa ne opunem la preturile astea exorbitante si nejustificate, tot asa o sa fie. OAMENI BUNI, SI CLIENTUL ARE UN CUVANT DE ZIS PE PIATA, nu numai companiile, nu trebuie sa fim condusi, de aia se numeste piata pt ca exista un schimb!!!
Mariana Luminita Musa la 19 Octombrie 2007, ora 20:39
Da, norocul nostru, al romanilor ca mai stim sa facem haz de necaz!
Nu sunt sigura, dar parca auzisem ca e bagat pana in gat in actiunile "COCORULUI" d-nul Vanghelie"care este"
Stie cineva sigur? Ptr. ca sunt fffff curioasa daca e asa!
Camelia Mioara Georgescu la 20 Octombrie 2007, ora 10:31
Imi pare rau sa va contrazic doamnelor dar nu aveti drepatate. Eu cred ca sunteti doar niste pesimiste care in loc sa vada oportunitatile create de acest proiect stau si se critica totul.
Ce pacat ca inca mai avem astfel de oameni in Romania si care din puctul meu de vedere incetinesc dezvoltarea economica a tarii.

Irina Munteanu la 21 Octombrie 2007, ora 03:55
Bine punctat Raluca;la cum se moare de foame prin romania si mizeria care lasa de dorit,nu ne e de ajuns ca peste noapte se ridica zeci de mall-uri,ne mai trebuie si "Harrods",dar asta este ,e in centru si trebuie sa ne aranjam fatada,ca nu mai vede nimeni ce e in spate,britanicii isi permit la nivelul lor de trai,investitii "bune" numai pt cei "buni" ca de "prosti" nu mai e interesat nimeni,de ce nu fac si "Primark" pt cei de rand?
Cretan Livia la 22 Octombrie 2007, ora 11:57
O astfel de investitie ridica si economia.. de ce atata rautate?! De ce sa nu avem si noi o capitala moderna? vreti sa ramanem cu acele cladiri vechi si cu bulina rosie pe ele? sa ne fie frica sa intram? este o idee foarte buna!
Magda Muscalu la 24 Octombrie 2007, ora 10:39
Ecuatia e simpla: bilet de avion Londra/Paris/Viena/you choose preturi la acelasi tip de magazin/marca < preturi in romania , va fi un muzeu interesant! asta la interior la exterior, atat timp cat constructiile din bucuresti sau orice localitate din tara se transforma ca si "look" exterior in bine, trebuie sa fim bucurosi. parere de arhitect!

  Inapoi la articolul Cocor, destinatia luxului in Romania

Setari Cookie-uri