Comentarii pe articolul Franks ii raspunde lui Patriciu: Romania e un stat suveran


acordul cu FMI-vav de afirmatiile d-lui Patriciu...

Rusu Virgil la 29 Iulie 2010, ora 10:55
D-le Patriciu,te felicit.Habar nu au nici baietii din guvernare,atunci ce habar sa aiba FMI-ul?
Lucrurile sunt mult mai complicate,d-nul Patriciu le-a intuit.........
Romania nu poate si nu va iesi din criza cu FMI-ul pe ...coada.Se stie asta,dar in dorintza de a continua o guvernare,,murdara",face orice sa ramina......
Nu este v-ba de Boc,este v-ba de guvernarea in sine,de impunerile date de ....de stim noi cine.Boc este ,,una victima inocenta....."dar este vinovat,neabsolvit....in fata legii si betzivii sunt vinovati,d"aramite oamenii legi............EU ATIT DORESC SA MAI ADAUG......SUNT CONVINS,DAR SUNT FERM CONVINS CA TOTI,DAR ABSOLUT TOTZI VOR RASPUNE IN FATZA LEGII,(cred ca singurul care e constient de asta este d-l Boc.......doar e doctor in drept.spunind asta pt.ca e si Clujean,pe deasupra...nu?,d-l Boc?)
Trica Ariana Larisse la 30 Iulie 2010, ora 12:37
Nu ma intereseaza cum este Patriciu . Fapt este ca are perfecta dreptate si imi place ca pune punctul pe i. Stiu si altipoliticieni si oameni de afaceri acest lucru dar duc politica strutului .Din afacerea cu FMI-ul -pentru ca este o afacere pentru guvern si SUA , tara iese in pierdere. Sa isi dicteze conditiille in SUA nu la noi.Isi refac economia pe spatele fraierilor si asta nu este prima oara. Romania a mai avut experiente proaste cu FMI si inainte de 90.
Trica Ariana Larisse la 30 Iulie 2010, ora 12:40
Nu cred in constienta si nici constiinta clujeanului profesor cu numele de Boc. In fata legii asumarea raspunderii inseamna 0 , iar un nou 89 nu e de dorit pentru nimeni , cu toate ca ai amoresaza acum o situatie care va exploda candva in fata unora.

  Inapoi la articolul Franks ii raspunde lui Patriciu: Romania e un stat suveran

Setari Cookie-uri