Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


Ce mai murdarim de dragul lui Felix?

la 29 Iulie 2010, ora 13:19
Urmariti in paralel descoperirea facuta de ANTENA 3 potrivit careia logo-ul e un plagiat. In rest e cool, decent. Culmea e ca marii analisti de la televiziune (spuneti-i antena, ca va fi copiata si de realitatea) au ajuns la concluzia ca Udrea a cheltuit 70 de milioane de euro pentru logo si ca oricum n-are rost sa facem propaganda (platita de UE) pentru frumusetile Romaniei ca strainii tot nu vin (cat timp la putere sunt astia...). Daca e sa fim cretini, ma rog... dar hai sa ne uitam si la alte tari care primesc bani de la UE pentru atragerea turistilor straini si nu a fost luat in tarbaca niciun ministru.
Griu Dumitru la 29 Iulie 2010, ora 15:34
Intrebarea de baza e: cine pe cine a copiat?
Cat priveste asemanarile, ele se regasesc in toate melodiile de ex. si nimeni nu mai acuza de plagiat. Cei de la Antene demult au incetat a mai fi jurnalisti onesti si uniform distantati pentru a fi corecti. Sunt partinici si nu mai vad decat ceea ce vor sa vada, sau mai degraba ceea ce isi inchipuie.
Pentru mine, ca simplu consumator, e un logo bine realizat. Da senzatia de liniste, de curat, de natural. Poate ca ei il vad altfel. E dreptul lor, dar nu si dreptul a improsca cu noroi tot timpul. Chiar nu mai avem nimic bun noi, romanii???
Mazareanu Adrian la 30 Iulie 2010, ora 11:22
cand vreodata vom avea si noi ceva bun in turismul romanesc?
mai bun ca udrea?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Setari Cookie-uri