Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


Brand turistic

Nicolaescu George la 29 Iulie 2010, ora 13:23
Ideea nu e rea, logo-ul e OK, dar ce ne facem cu infrastructura?
Am fost in Germania si Austria 10 zile, iar cind am intrat in Timisoara am tras pe dreapta crezind ca am facut pana, dar de fapt erau denivelarile si gropile de care ma dezobisnuisem.
Ca sa promovezi un brand turistic e usor, dar cind el nu e acoperit de infrastructura, banii sunt dusi pe apa sambetei.
la 29 Iulie 2010, ora 17:10
Foarte prost. Dac tot vorbete de Carpai de ce n-a ales ca simbol steagul dacic, cred eu reprezentativ pentru Romnia.
Marian Daniel la 29 Iulie 2010, ora 18:00
Ar fi totul ok daca s-ar adresa celor care doresc un turism cu elicoptere.
Dar si asa cand o sa dea turistii cu ochii de distribuitorii de servicii din tara aceasta verde or sa dea in galbeneala.NU POTI SA FACI RECLAMA LA O MARE MINCIUNA SI AI SI TUPEUL SA CREZI CA O SA AI SI SUCCES.Un om este greu de pacalit de 2 ori cu acelasi lucru,mai ales daca nu este roman
Daniel Dobref la 30 Iulie 2010, ora 21:20
Pe mine ma innebuneste discutia asta cu noul brand. Un brand se construieste in timp. Este rezultatul unor traditii, fie ele ale unei tari(vezi Germania=seriozitate,rigoare, Anglia=punctualitate, calm ori Tailanda=turism sexual, etc) sau ale unor societati comerciale.
Un brand nu se lanseaza!!! Putem lansa un spot de promovare, o reclama, o campanie de comunicare dar in nici-un caz un brand.
Ganditi va cum s-ar percepe astazi o declaratie a firmei Coca Cola de genul vom lansa un nou brand. Coca Cola este un brand si nu mai trebuie lansat nimic. Brandul exista sau nu.
Pentru mine, "acel ceva", care a fost construit de niste ageamii, nu spune nimic.
Daca in acest moment, cand turismul reprezinta pentru multe tari o sursa de venituri importanta in bugete si care se bat pe un numar in descrestere a turistilor, noi speram sa rupem gura targului cu mesaje puerile, ambigue si nereale atunci putem considera si acest domeniu economic de domeniul trecutului.
Cred ca in curand vom vorbi despre o alta lumina, nu cea de la capatul tunelului ci despre cea pe care o vad toti oamenii in clipa trecerii lor catre o lume vesnica.
Dumnezeu sa ne odihneasca in pace!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Setari Cookie-uri