Comentarii pe articolul Marii retaileri insala la cantar: Vezi aici cine a primit amenzi de mii de lei


Si asta nu e totul

Vic Cititorul De Proximitate la 3 August 2010, ora 16:48
Tare articolul. Marii retaileri nu sunt cu nimic mai prejos de comerciantii din piete care incearca si ei sa te fure cum pot, adica la cantar. Pe langa faptul ca schimba foarte des locatia produselor (dar asta sa zicem ca e o strategie de marketing), problema cu gramajul exista la majoritatea alimentelor congelate, din pacate uneori platind vreo 30% din pretul produsului numai apa inghetata. Insa problemele sunt multe si pornesc inca de cand intri in magazin si paznicii te iau in vizor ca pe un infractor pana cand ajungi la casa si intalnesti o tanti care iti manipuleaza produsele ca pe cartofi...desigur, mereu sictirita.
Ludosanu Angela la 4 August 2010, ora 10:36
Cred ca daca romanii nu s-ar comporta ca niste frustrati, ca niste saraci complexati scapati in camara cu bucate atunci cand merg la cumparaturi in supermarketuri, daca ar cauta sa se educe cu privire la calitatea si civilizatia comertului, toti lacomii, acestia veniti cu stilul asta de magazine, nu ar indrazni sa fraiereasca tiganeste; asa au invatat repede ca aici se poate vinde orice, oricum, astia (adica noi) sunt prosti, nu reactioneaza la nedreptati, sunt lasi si drept sa spun, cu amaraciune, ne meritam soarta.
la 4 August 2010, ora 16:24
In opinia mea,marea problema a Romaniei consta in faptul ca noi trebuie neaparat sa fim mai catolici ca insusi Papa. Stimatii domni inspectori de la ANPC ar trebui sa faca o vizita din cind in cind si in tarile mai dezvoltate si civilizate decit Romania,sa vada ca aici in marile supermarketuri nimeni nu se deranjeaza sa treaca pe ambalaj greutatea bunurilor exprimat in zecimi de gram,cu se pretinde pe la noi acasa. Aceste controale sint menite sa mai aduca ceva banuti la bugetul statului,de unde pe urma banii vor disparea fara nici o urma in urma asa numitelor "licitatii",ajungind in buzunarele fara de fund ale stimatilor nostri guvernanti.
Problema este ca aceleasi amenzi se aplica si micilor comercianti,facindu-ne supravietuirea aproape imposibila,in timp ce stimatii si stimatele inspectori ANPC se distreaza copios in timp ce ne cauta nod in papura.

  Inapoi la articolul Marii retaileri insala la cantar: Vezi aici cine a primit amenzi de mii de lei

Setari Cookie-uri