Comentarii pe articolul Basescu: Bancile au o obraznicie. Vezi ce mai spune presedintele


BERLUSCONI ,IN ITALIA a intervenit, in FRANTA,la fel...

Iremia Andreea la 5 August 2010, ora 10:28
Fara banci nu ar fi existat nici o crestere economica in anul 2007-2008 :constructorii aveau de lucru , ajunsese sa fie criza de forta de munca.
Fara credit ,nu s-ar fi putut face investitii , chiar programul ,,PRIMA CASA ,'' fara banci nu ar fi putut demara.
Din pacate bancile au aruncat multi bani pentru :televizoare, masini de spalat ,concedii ,iar pentru firmele mici, motorul
economiei ,prea putin.A venit criza, au scazut salariile , s-au
pierdut locurile de munca , firmele incep sa se inchida, blocajul
financiar a facut ca firmele care s-au imprumutat sa fie strangulate, fiind banci pentru stat.
Bancile executa arieratele , le scot la vanzare...s-au facut investitii.. si nu se negociaza ca in alta parte cu bancile,absolut deloc.
Sa nu fie cu suparare ,daca ROMANIA nu are nici o banca puternica, cineva din Guvern , cred ca ar trebui sa recunoasca niste merite ale bancilor , sa-si scoata palaria, sa negocieze .... ITALIA, fiind criza, guvernul a intervenit : 1 an nu se restituie creditele s-a inghetat si dobanda pe aceeasi perioada, atat pentru firme cat si pentru persoanele fizice.Nu este nici un
interes in Romania? Ati auzit in GERMANIA cum procedeaza reprezentantii statului ,cum negociaza , cum sustine mediul privat..
Pe noi cine ne protejeaza?
Poate cu BANCOREX ? Se deschide,este adevarat?BANCOOP?
Jorj Gurita la 5 August 2010, ora 13:26
In Romania bancile au finantat specula cu terenuri si imobile.
Cetatenii romani au facut greseala ca s-au imprumutat la banci pentru satisfacerea unor mofturi si au facut astfel vinzare firmelor importatoare de bunuri de larg consum fabricate in UE. Adica este ceva cam in felul amagirii bastinasilor cu margele colorate. Poate astfel vor pricepe si romanii ca 100 de euro sunt 100 de euro si ca munca trebuie apreciata.

  Inapoi la articolul Basescu: Bancile au o obraznicie. Vezi ce mai spune presedintele

Setari Cookie-uri