Comentarii pe articolul Miliardarii Romaniei: Nu avem cash ca sa facem donatii ca americanii


sa doneze ce au furat de la statul roman

Matei Daniel Marian la 6 August 2010, ora 03:32
sa donati ce ati furat de la statul roman cum vi se pare ???
copos a cumparat o fabrica pe tupeu dar acorda burse e un filantrop nu?burse de 400 lei (putine la numar) mi-a picat fata cand am vazut la stiri .
fratii negoita sa isi aduca aminte cu cat vindeau viza shengen si la cate persoane au vandut-o, apoi sa isi aduca aminte ca nu au stiut ce e aia sa tai chitanta ani de zile incasari de aprox 1 miliard pe zi la nivelul lui 2000 cand importau mocheta 7 camioane pe acelasi set de acte ,sau cele 30 milioane pe care le datoreaza statului roman.
si asa puteti si voi sa intelegeti de ce o mare parte din oamenii astia de afaceri nu sunt in stare sa creeze locuri de munca, ei sunt in stare sa fure si atat.
Atanasescu Silvana la 6 August 2010, ora 09:43
Ce oameni de nimic! Cand e de luat luam cu amandoua mainile, cand e de dat zicem ca romanii trebuie sa invete sa munceasca nu sa intinda mana. Cine e el sa spuna asa ceva? Cum a facut banii astia nu prin angajatii lui? Pe care probabil ii plateste cu minim pe economie.
Credeam ca dschiderea spre lume atat de posibila cand ai atatia bani face posibila si deschiderea mintii spre alte conceptii si mentalitati. Am gresit!
Carrla la 6 August 2010, ora 09:47
Astia sa doneze, hahaha! ce aberatie!?, astia mai bine isi dau un ochi decat sa faca donatii!????!!!!
Boiangiu Dan la 6 August 2010, ora 09:59
Eu cred ca demersul in sine de a-i compara pe acesti oameni cu Bill Gates, Warren Buffet et co. este in sine o eroare profunda. Oare cand vom iesi din acest cliseu al comparatiei? Mai trebuie sa treaca multe generatii pana cand bogatii Romaniei sa ajunga in varful piramidei lui Maslow si sa cunoasca nevoia de implinire de sine prin generozitate si responsabilitate sociala! Intre timp ei incearca sa se convinga ca au muncit mult pentru averea lor, desi sper sa fie constienti ca nu a fost decat sansa de a profita de o oportunitate conjuncturala.
Adevarata provocare ar fi pentru ei sa razbata de acum inainte, prin adevarata munca. Parerea mea este ca la asa mentalitate, nu prea au mari sanse de succes.
la 6 August 2010, ora 10:36
Ce bine ca a existat marea privatizare unde au putut sa ia gratuit intregi uzine si acu se plang ca nu au de unde dona. Uzina Tractorul din brasov valora cu mult mai mult decat cele 70 de milioane de euro sau dolari care s-au dat. Dupa unii ingineri care au lucrat acolo ar fi valorat de 5 ori mai mult. Toate bogatiile miliardarilor romani s-au facut cu complicitatea autoritatilor. Sa donezeze 100% catre tara. Tot ce au.
la 6 August 2010, ora 12:25
[...] care acum se mai cred si niste genii care auzi fac filozofie si mai dau si sfaturi.la o suta de metri de mine este fosta fabrica de tigarete de la targu jiu in care lucrau sute de oameni in trei schimburi absolut nonstop.sute de oameni care tineau sute de familii care acum mor de foame datorita muncii [...] niculae care a luat-o pe nimic a vandut toate fiarele din ea asteptand ca valoarea pamantului sa-i creasca pana la [...] si sa castige niste amarati de bani ca sa-si mai cumpere alte masini si ceasuri si case si pe masa.din pacate pentru el realitatea a fost ceva mai naspa si ia dat-o peste bot si acum nu are in propritate decat niste daramaturi ,[...].si se pare ca nu este in stare catoti ceilalti (care au luat totul prin tot felul de cardasi ticaloase ) sa faca absolut nimic .si daca toti prapaditii asti care fac pe desteptii bogati ,daca am avea un stat adevarat ,si le-ar cere sa-si plateasca toate datoriile care le au ,ar fi cu adevarat niste sarantoci care nu ar avea dupa ce bea apa.ar pune capul jos si ar trce mai departe fara sa fie bagati in seama de nimeni.[...] si nimic mai mult.e normal sa ni aiba lichiditati ,pentru ca prostii halapi au bagat tot ce au avut in tot felul de pamanturi crezand ca vor fi si mai bogati.prostii n-au inteles ca viata este mai complicata cu cat esti mai halap.acwsti [...] sunt cu adevarat saraci pentru ca ceea ce au ei nu va mai avea nici-o valoare in urmatorii 20 de ani.vor sta cu pamanturi si cu fabrici daramate si for face ce ??????? afara de teorie .....
Victor Duda Victor la 6 August 2010, ora 17:12
bine zis sa doneze ce au furat majoritatea milionarilor si miliardarilor din romania au facut bani astia ,stiu ei cum nu prin munca ,ci prin furturi au luat fabrici pe bani de nimic si fel si fel de ponturi excrocheri magari i si ne spune noua sa muncim neciopliti naibi nau nici o pregatire in afara de a da spagi si chesti din astea nimic ooooo niste cartoane cu bani
Bnratu la 7 August 2010, ora 23:24
am 43 ani am parcurs aceasta varsta cu ajutorul lui dumnezeu trecand princele doua regimuri respectiv comunist;capitalist ;daca ai norrocul sa te afli in baza piramidei socitatii cea care sustine toate greutateaacestei natii poti ,si fii sigur ca te vei numi sclavul.celor din virf pana la adanci batraneti si peste [respectiv nici in mormint nu poti vesnicifara sa le platesti taxe!]
Stroiea Constantin la 13 August 2010, ora 07:41
Sa invete ei sa munceasca,noi am muncit ne-am sacrificat si am creat tot ce era in tara asta,iar ei au furat si distrus timp de 20 ani. Acum cind sacul este gol ne dau noua sfaturi, dar sa stiti ca nu scapati asa usor,veti plati pentru ceea ce ati facut pentru ca toate pe pamint se platesc,fara exceptii.

  Inapoi la articolul Miliardarii Romaniei: Nu avem cash ca sa facem donatii ca americanii

Setari Cookie-uri