Comentarii pe articolul Miliardarii Romaniei: Nu avem cash ca sa facem donatii ca americanii


Ha!Ha!Ha! Cica ei prin munca au devenit bogati!!!Ei care datoreaza tarii sume uriase!!

Potorac Adriana-Daniela la 6 August 2010, ora 08:04
Propunerea afaceristilor americani este cea mai amre minune a lumii!!!Admirabile cuvintele acelui industrias care zicea ca nu au sa-i ajute banii daca la batranete va vedea in jur haos si dezastru sunt de o intelepciune deosebita.
Eee..dar venira si ai nostri!!Care in marinimia lor,au zis:niet!Cine se astepta la altceva?Eu,nu!Personal nu cred in acesti imbogatiti peste noapte!Astia ,ca sa se ridice au trebuit sa calce peste cadavre.Asa ca...
Subscriu ideii lor!La munca si sa restituie TOT ce au furat din munca noastra!E ca si cand ar face donatii gen Boc,adica donatii...obligatorii!
Carla la 6 August 2010, ora 09:37
Hahahaha! oare cum indraznesc MAGNATII AMERICANI, sa solicite asa ceva de la miliardarii romani (oameni de doi bani in relitate.....!!!!!),care se plang in stanga si in dreapta cat de "amarati" sunt ei..... !!!???oare cum au adunat aceasta avere? mare NESIMTITI sunt!
la 9 August 2010, ora 18:03
Pai nu inteleg de ce i se cere sa doneze din avere si nu e "intrebat" de datoriile catre stat. De ce se regaseste intr-un articol cu "businessman-i" daca acumulat datorii de 22 de milioane de euro la stat, fiind unii dintre campionii de pe lista neagra a ANAF?!

  Inapoi la articolul Miliardarii Romaniei: Nu avem cash ca sa facem donatii ca americanii

Setari Cookie-uri