Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Divan - lucru turcesc bine facut (o cronica subiectiva)


Divan

Felea Serban la 6 August 2010, ora 11:41
Intr-adevar chelnerii sunt exact ca cei descrisi in articolul de mai sus! Eu ma duc in primul rand pentru narghileua foarte buna pe care o prepara o fata micuta rau si pe care toata lumea o striga..."narghilea". Mancarea: 9/10 , servirea 6/10, atmosfera - aproape turceasca 8/10, preturile ok. Nu uitati sa incercati ayranul.
Andreea la 11 August 2010, ora 16:57
E super la Divan, noi suntem fani, in weekend au un spectacol cu dansuri turcesti si dj turc. Mancarea este delicioasa exact ca in Turcia, au cea mai frumoasa terasa din centrul istoric.
la 29 August 2010, ora 02:09
Intr-adevar mancarea este buna, servirea lasa de dorit, si ma refer la sefii de sala si nu la chelneri. DEsi sunt client fidel, adica merg acolo in fiecare zi si mananc si fumez narghilea, las bacsis 20%,astazi m-am lovit de nesimtirea unei sefe de sala. DEsi am asteptat o ora pentru o masa la terasa, mi s-a dat cea mai proasta masa. Am cerut imediat nota de plata caci nu aveam chef sa stau la acea masa iar sefa de sala mi-a spus "Am mai dat de oameni ca voi, care vin aici si nu mananca, mai bine dadeam masa altcuiva" Am mers acolo cu intentia de a manca si a fuma narghilea, ceea ce le-am spus inca din momentul in care am cerut o masa pe terasa. Evident m-a enervat la culme si nu voi mai calca pe acolo niciodata. Pana acum mergeam la restaurant numai in Herastrau si nu m-am lovit de astfel de oameni impertinenti.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Divan - lucru turcesc bine facut (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri