Comentarii pe articolul Cum au disparut banii din conturi? Un sef din sucursala, printre suspecti


Inconstienti

Daniel Tomiuc la 11 August 2010, ora 19:04
Inconstienti ,problema este Directorul sau Directoarea care conduce banca nu a observat ca bani au fost retrasi in mod ilegal,in sistem se vede tot modul de operare e monitorizat .Angajati care au facut frauda sa fie examinati psihic daca au fost in facultatiile mintale daca au costientizat fapta pe care au savirsit-o. Iar dupa caz sa raspunda si sa scoata bani,au patat imaginea banci .
la 11 August 2010, ora 19:58
pe un hot cara fura fier ,o valoare de vreo 50 de lei se trage cu pistolul dupa el si mai este si arestat,el merge sa fure fier ca nare servici si nare ce manca,de acestia care fura legal ca sa aiba mai mult nu sant arestati,asta e lege,sa fie schimbat codul penal si cel de procedura penala dupa cel din suedia.
Roxie la 11 August 2010, ora 22:09
@Daniel Tomic ... exact "au patat imaginea bancii" care fura legal cu dobanzi nerealiste
Emil Anghel la 11 August 2010, ora 23:59
Eee...vorba bunicii...am facut-o am facut-o...asa si ei...au facut-o au facut-o.....saracii de ei, li s-a patat banca....De ce sa fie examinati psihic Daniel? Normal ca erau constinenti de ceea ce fac, doar cu banii nu te joci, stiau perfect ce fac, e criza ce naiba.....de parca de imaginea bancii ne pasa noua, e vorba de lupul care e paznic la oi...sau poate chiar de concurenta...
Victor Touati la 15 August 2010, ora 01:01
oameni depuni bani in banca ori pentru economisire or ca sunt nevoiti ca persoana juridica si nu pot lucra legal altfel .
a treia categorie este tot mai comoda ; bogatii mai nou sunt axati pe depozite de bani cu cateva miliarde sau sute de miliarde ca sa aiba o dobandica de cateva sute de milioane de lei pe luna ,bani de buzunar .
daca domnul daniel sau x files era putin mai destept lua de la dansi cu multe zerouri la dreapta si nu de la unu care economiseste ca fraierul bani de 25 ani ca se poate cumpara o garsoniera sau un apartament.
-eu nu sfatuesc pe nimeni sa lasa la banca mai mult de 10 usd sau 5 eur pentru comision de intretinere cont .
cine are bani sa investeasca asa vrea dumnezeu ,ca sa da de munca la oameni saraci si nu la casieri de la banca sa numara bani . aia nu e munca e un blestem psychologic cronic . cine vrea altfel sa fie sanatos .
va doresc o viata fara dobanzi si fara credite.
Nicolae Anisoara la 15 August 2010, ora 10:13
acelasi lucrus e intampla si in ING... si culmea directoarea bancii e cea care coopereaza cu hotii
Nicolae Anisoara la 15 August 2010, ora 10:16
acelasi lucru se intampla si la ING... culmea directoarea bancii este cea care ii acopera pe hoti.. mizeriile le face ea impreuna cu sotul... spala bani prin pariuri sportive on-line cu toti jegosii lor din tara mai ales cu o profesoara din tg-jiu: eugenia stefanescu si sotul acesteia ciprian stefanescu si alti mafioti

  Inapoi la articolul Cum au disparut banii din conturi? Un sef din sucursala, printre suspecti

Setari Cookie-uri