Comentarii pe articolul Microsoft anunta ca era XP ia sfarsit la 30 iunie 2008


Traiasca XP

Cristian Bota la 18 Iunie 2008, ora 12:48
Traiasca XP
Lucrez si pe Vista dar si pe XP dar pnã acum Vista nu mi-a dat prea multe satisfactii. Am decis ca voi continua sa lucrez pe XP. Acum a aparut si XP SP3. Am auzit ca sunt ceva probleme cu el. Eu inca nu m-am intalnit cu ele. Totusi XP SP2 este cel mai reusit. Pacat ca se renunta la XP. Poate peste 1-2 ani si Vista va fi bun dar pe moment NU. Are nevoie de prea multe resurse(memorie, procesor, etc.). Vom vedea ce va fi si cu viitorul Windows 7. Traiasca XP !
Viva Jurnalistii la 18 Iunie 2008, ora 15:16
Cei care au scris articolul au aflat ca va exista data de 31 iunie 2009 ??? Microsoft modifica si calendarul si noi nu stim ? Hmmm.... Miroase a conspiratie :)
Petrica Taras la 18 Iunie 2008, ora 15:47
Am trecut pe Linux. Sa va puneti vista in cap cu 1G de memorie necesar al vostru
Bota Cristian la 18 Iunie 2008, ora 15:47
Adevarul e ca miroase a frica nu a conspiratie. Le e teama ca nu cumva si Windows 7 sa fie o dezamagire ca si Vista(pentru moment). Iar daca va fi o dezamagire atunci ei vor pierde o groaza de bani atat la bursa cat si in vanzari. XP a avut o viata lunga si sa speram ca va mai avea.
Nicolae Ionescu la 18 Iunie 2008, ora 21:49
XP era apropiat utilizatorului, mai familiar si mai putin rece. Vista este o bruta gandita aiurea, functioneaza ilogic, ocupa pra multa memorie si nu il poti utiliza la fel de usor ca XP-ul. Daca baietii aia destepti voiau un produs nou, mai bine corectau XP-ul si il mai imbunatateau in loc sa ne sufoce cu tampenia aia de Vista ce nu este chiar ceva sa dam pe spate. O sa incerc si Linux-ul, multi spun ca este mai bun ca Vista, ca sa nu mai vorbim de faptul ca este gratuit !
Istvan Balint la 19 Iunie 2008, ora 10:38
Asa e
XP- ul e cel mai bun desi eu inca nu l-am folost pe
Vista Pt ca cere prea mult
George Prodan la 22 Iunie 2008, ora 10:40
Pai va pune sa folositi vista ca sa mai faceti si voi up-grade la calculatoare ca eu am pus Xp pe nou pe pc si daca ma grabeam mergeam cu el in service la cat de prost mergea noroc ca e Vista talent si pe un Q6600 si o placa video si restu componenteleor ultimu racnet merge mai mult decat bestial asa ca de aceea e nevoie de schimbare si in soft dar mai ales si in hardware mult noroc la up-grade
Vali la 22 Iunie 2008, ora 15:03
Am incercat Linux, am Vista si am folosit XP. In primul rand linux nu este user friendly. Mi-a luat cateva incercari pentru a instala un program si ce sa mi vorbesc de drivere. Necesita mult mai mult lucru in modul de comanda liniie cu linie (terminal echivalentul lui Command prompt). XP este bun pentru ca ne-am obisnuit cu el, dar nu stiu cati isi aduc aminte cum a fost trecerea de la 98 la XP sau 2000 XP. Nu a fost prea lina. Nimanui nu i-a placut XP-ul si la fel este cu Vista. Sunt f multumit de Vista. Se tine mult mai bine decat XP-ul parerea mea, dar iti trebuie 2gb ram. Da este diferit, inca mai folosesc helpul pentru anumite lucruri, dar imi place. A da si de multe ori ii ami usor sa iei ceva de la zero decat sa corectezi ceva.
Dudu Pop la 24 Iunie 2008, ora 08:40
Pt Istvan Balint: cum poti sa-ti dai cu parerea despre ceva ce n-ai folosit? Ca l-ai vazut e una, sa-l folosesti o perioada indelungata e cu totul altceva.

Intr-o oarecare masura sunt de acord cu tactica Microsoft. Daca nu ar face ce fac acum, nimeni n-o sa renunte la XP.
Oricum, Vista lucreaza mult mai bine cu sistemele puternice, de generatie noua (XP-ul se descurca execrabil pe procesoare dual-core). Evident, daca ai un Sempron cu 512ram clar ca-ti iei adio de la Vista. Dar pe un quad-core cu 2GB RAM chiar se merita. Si eu folosesc Vista de ceva vreme si sunt multumit de el. Evident, dupa ce l-am instalat am dat fuga la magazin sa mai iau 1GB RAM. Se misca excelent.
Vista e urmatorul pas in evolutia calculatoarelor si ar trebui sa-l imbratisam, nu sa hulim si sa plangem dupa trecut.
Nycko la 26 August 2008, ora 15:53
Salutare tuturor ! Suntem multi pro si multi contra. E adevarat ca XP e cel mai reusit de pana acum. Poate va fi si Vista peste ani buni sau poate nu, avand in vedere ca Vista cere mult (memorie, hard, curent, etc.) sunt multe de luat in calcul, dar multi au stat un pic pe Vista si gata sunt siguri ca le place. Un calculator ca sa fie bun nu e important sa aibe o interfata frumoasa. Dupa parerea mea Vista e conceput pentru lenesi. Pentru cei care vor sa faca un viitor in calculator sa exerseze pe XP si nu pe Vista. Eu folosesc in prezent Vista; il am de 2 saptamani si nu imi place cum se misca desi am 2GB RAM. Plus ca Vista da impresia utilizatorului, ca stie mai multe ca el. Si am observat treaba asta si la mine. Bafta multa !

  Inapoi la articolul Microsoft anunta ca era XP ia sfarsit la 30 iunie 2008

Setari Cookie-uri