Comentarii pe articolul Tragedia de la Giulesti: Dosar de urmarire penala pentru personalul medical


trist

Florin Cezar la 18 August 2010, ora 09:45
Foarte trist ce sa intamplat acolo, nu as vrea sa fiu in postura niciunuia din parintii care erau sau aveau internati vrun copil.
din pacate pot spune ca unde se foloseste aparatura electronica acest lucru se poate intampla oricand....important e ca locatia sa fie prevazuta cu sisteme anti incendiu intretinute si testate din cand in cand. ceea ce nu prea am vazut in spitalele noastre.
Savescu Gelu Catalin la 18 August 2010, ora 12:01
Daca ar fi sa se inceapa urmarirea penala, ar trebui sa inceapa cu Primul Ministru, cu Ministrul Sanatatii! Ei si precursorii lor, sunt cei care au dus la starea actuala a sistemului de sanatate. Nota Bene pentru procuratura romana, care se autosesizeaza, doar atunci cand cade "plevusca". Nu-i nimic! In curand nu vor mai avea nici aceasta "plevusca", deoarece Dl. Basescu le recomanda sa plece din tara. Si nu in ultimul rand, condoleante familiilor carora le-au decedat copii si multa speranta si credinta celor ai caror copii se lupta pentru viata. Si sa nu uit! Felicitari tuturor celor implicati in actiunea de salvare si preluare a victimelor. Pacat ca o stare de "normalitate" este scoasa in evidenta in cazuri tragice.

  Inapoi la articolul Tragedia de la Giulesti: Dosar de urmarire penala pentru personalul medical

Setari Cookie-uri