Comentarii pe articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)


bucatarii au plecat in UE sau pe vase

la 21 August 2010, ora 20:43
... iar cine mai gateste in RO o face pe bani, nu pe pupici sau petale uscate!
in Las Vegas un bucatar bun are minim $1.000.000/an
Silviu Covaci la 22 August 2010, ora 02:07
ce coincidentza !! Chiar azi ma duc acolo la o nunta !!!! Sunt f. curios cum o sa fie !!! Desigur ca nu le spun mirilor nimic, ca nu vreau sa le stric nunta...Dar o sa fiu atent la tot ce se va pune pe masa si la serviciul oferit !!! O sa fac si poze la meniu.... Apoi, o sa scriu impresiile !!! Butunoiule, esti tare....!!! Daca nimic nu-ti va influentza impartialitatea, multi iti vor multumi pt. cronicile tale !!! Oricum, e usor sa te convingi si singur de obiectivitatea autorului si sa mai citesti si altadata articolele sale !!! Acum catva timp am recomandat mai multor ziaristi o cronica, gandindu-ma ca ei mai mananca prin oras si e bine sa stie ce-i asteapta !!! Succes !!

  Inapoi la articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri