Comentarii pe articolul Cine va castiga din modificarea dobanzilor la credite: Clientii sau bancherii?


Interesanta formula ...

Sandu Aurel la 24 August 2010, ora 09:07
.... de calcul a marjei . E propunere ANPC ... se stie ca Romania a avut mereu teren fertil pentru cozile de topor ....
Nelutu la 24 August 2010, ora 10:13
In acest moment bancile deja iau in calcul Euriborul dar in varianta lor:
Dobanda variabila de referinta = %EURIBOR (care s-a blocat la max istoric din 2008, sau s-a compensat cu creditele neperformante) + %credite neperformante + %cheltuieli interne + %dividende actionari
Daca pana acum oricare din cele patru procente puteau varia (in sus binenteles) acum vine ANPC-ul si le zice STOP!, cumulati ultimele trei procente intr-o marja fixa si sa nu o mai mariti. Adica pastrativa cheltuielile si incompetentele pe spinarea consumatorilor ca si pana acum dar in mod transparent. (prietenii stiu de ce!)
oug502010 la 24 August 2010, ora 17:19
De altfel asta a generat nemultumiri din partea clientilor a numeroase banci, noua legislatia facand posibila obtinerea in justitie a drepturilor de catre cei care au credite ( vezi http://www.creditbcr.ro/ - forum al celor nemultumiti de cum li se aplica contractul de creditare de catre BCR)
M la 24 August 2010, ora 17:23
Stiati ca OUG 50 din 2010 va permite sa aveti rate la credite de 3 ori mai mici , insa bancile profita de proasta informare a oamenilor ?

Intrati pe forumul www.creditbcr.ro si alaturati-va unei comunitati ce au ales sa lupte impotriva dobanzilor exorbitante .
Alaturati-va , in lupta cu bancile .

www.creditbcr.ro

  Inapoi la articolul Cine va castiga din modificarea dobanzilor la credite: Clientii sau bancherii?

Setari Cookie-uri