Comentarii pe articolul Romania si Ungaria, neatractive pentru investitorii in imobiliare


investitorii in imobiliare

Horatiu la 30 August 2010, ora 10:00
E curios cum, odata o tranzactie incheiata, cumparatorul nu mai plange ca pretul e mare, ci trece in barca celor care considera proprietatea ieftina, un chilipir (doar-doar face un profit rapid, prin revanzare). Asta ma duce la ideea ca vanzatorii asteapta o negociere corecta, de tip "win-win" (ei obtin un profit, iar cumparatorul o proprietate), iar cumparatorii una de tip "win-loose", adica ei sa cumpere foarte ieftin, pt. a-si maximiza profitul, iar vanzatorul sa vanda f. ieftin, chiar in pierdere daca e nevoit. Asta s-ar putea dovedi o modalitate paguboasa de a face afaceri, cine urmareste pretul minim la cumparare si maxim la vanzare, are 99% sanse sa rateze.
Emil la 30 August 2010, ora 20:32
Parca acum doi ani, aparuse un studiu pe undeva prin Anglia (mai conteaza cine l-a facut? Important este ca era din Anglia), studiu in care se estima ca piata imobiliara din Romania are o perspectiva FORMIDABILA!
Nu imi amintesc detalii (trebuie sa se poata regasi pe net), dar erau previzionat niste cresteri EXTRAORDINARE! Si, la oarescare distanta in urma, BULGARIA!
Intrebarea ramane: QUI PRODEST?

  Inapoi la articolul Romania si Ungaria, neatractive pentru investitorii in imobiliare

Setari Cookie-uri