Comentarii pe articolul Top 10 cele mai competitive tari. Vezi pe ce loc se afla Romania


Top cele mai competitive 10 tari

Banceanu Dumitru 09.08.1934 la 10 Septembrie 2010, ora 11:07
Nu trebuie sa ne miram de locul pe care-l ocupa Romania in topul alcatuit de o agentie de specialitate, fiindca stim cine sunt "vinovatii".
Dar este de mirare, ca nici un un guvern, din cate s-au perindat la "carma" Romaniei, nu au catadicsit sa se informeze si sa analizeze modul in care au reusit tarile prezente in top (topuri) sa ajunga in fruntea acestora.
De exemplu, daca este vorba de corputia care s-a generalizat in Romania, si a institutiilor care a ajuns in "coada" clasamentului, trebuia imediat ca cineva din parlment sau guvern, sa mearga in Singapore, sa studieze modul in care acestia au reusit sa elimine acest primejdios flagel care a distrus aproape in intregime economia Romaniei.
Si exemple din acestea ar putea fi date si in domeniul sanatatii, a educatiei, a economieii etc, si nu am mai da vina numai pe "criza economica", "odioasa mostenire" etc etc, uitand ca au fost vandute bogatiile tarii, aproape pe "nimic", si o tara fara resurse proprii, este ca si un "mutilat de razboi", care trebuie ajutat permanent , pentru al "duce pentru ori si ce" nevoie (contra cost-comision) de cineva.
O conducere "desteapta si rationala" a tarii, fara "harjoneli" interminabile, ar fi dus (si nu este inca tarziu) la un alt destin (fericit) al Romaniei, si in 'Topul celor mai compettive 10 tari ale lumii. Inca mai avem "resurse", asteptam un guvern si o conducere "inteleapta". Daca nu, Romania "aut"!
Stroe Valentin la 10 Septembrie 2010, ora 22:49
Romania in ansamblul ei este deja "out", "kaput" sau "dead meat". Cei care ne conduc si ne-au condus, si-au luat bani grei pe pielea noastra. Ei vor trai bine cat timp marii capitalisti din vest le vor permite dupa care le vor lua si lor resursele usor usor pana vor ajunge saraci ca noi, majoritatea. Intrebarea este: eu ce fac sa ies din groapa asta? Dar tu ce faci? Habar nu avem ce sa facem. Daca ne-am oprit din cursa servici/acasa am impresia ca am muri de foame. Cand si cum sa mai faci ceva sa-ti schimbi soarta? Sa mergi la vot nu ajunge. A devenit deja inutil, cine castiga o duce bine dar vai de cei care i-au votat sau nu i-au votat. Deja taxele sunt aberant de mari si multe. Ce guvern e acela care stie de piata neagra, coruptie, evaziune si nu le poate controla? Sau poate le controleaza....
"Romania Trezeste-te !!!!!"

  Inapoi la articolul Top 10 cele mai competitive tari. Vezi pe ce loc se afla Romania

Setari Cookie-uri