Comentarii pe articolul Cum te poate ajuta networkingul sa iti gasesti un job? Top cele mai bune metode de relationare


sanchi

la 14 Septembrie 2010, ora 13:49
Eu zic ca pasteti cai verzi pe pereti. Nu stiu cum vedeti economia Romaniei, dar cred ca temele voastre sunt un fel de narcotice. Sa gasesti job prin networking, cand lumea moare de foame, he, he!
Mai cu picioarele pe pamant, ce naiba!
Tache Andrei-Bogdan la 14 Septembrie 2010, ora 14:49
Te inseli. Lumea moare de foame si din cauza faptului ca nu s-a adaptat la realitatea inconjuratoare. Da, prin platforme de socializare se pot gasi joburi. Si inca unele bune. Altfel cum vrei sa gasesti joburi? Din ziar ca pe vremuri? Pai daca te bazezi pe ziar atunci de aceea ajungem sa murim de foame. Economia este una, capacitatea omului de a iesi singur din impas luaind in calcul toate oportunitatile este alta. Cu atat mai mult daca economia sau situatia sociala nu iti permit multe sanse, trebuie sa vanezi tu oportunitati prin orice mijloace. Inclusiv networking. Altfel, hai sa stam acasa toti pana isi revine economia si cu siguranta cand isi va reveni, ne vor pica joburi in cap mergand pe strada......
Bartha Mihai la 14 Septembrie 2010, ora 19:23
Ai dreptate Tache;Lumea tocmai a implinit 20 de ani de INTERNET.Suntem in ERE INFORMATICII HAIDETI SA O FOLOSIM PENTRU NOI ,SI SA NU MAI PIERDEM TIMPUL ,cel mai pretios ACTIV al nostru. In ERA INFORMATICII,ca sa devii extrem de bogat,nu este nevoie decit de informatii sau de idei.
Tudoran Constantin la 17 Septembrie 2010, ora 12:18
Sigur... De-aia stati voi si comentati aici. Ca va curg euroii in conturi cu asemenea debit ca nici macar n-aveti ce face cu ei... Networking este un cuvant nou pentru o chestie mai veche numita P.C.R. (Pile, Cunostinte, Relatii). Nimic nou sub soare. Ati inventat si voi roata si ati descoperit apa calda.

  Inapoi la articolul Cum te poate ajuta networkingul sa iti gasesti un job? Top cele mai bune metode de relationare

Setari Cookie-uri