Comentarii pe articolul Banking in imobiliare: Un dezvoltator din 10 a primit finantare in acest an


colliers se inseala !!!

Valeanu Emil la 14 Septembrie 2010, ora 16:41
Colliers se insela in aprecierea ca anul 2011 va fi mai bun decat 2010, care este un an mort in privinta imobiliarelor. Argumentez :
Piata imobiliara se poate relansa in momentul in care in aceasta piata ar exista finantare. Ceea ce nu este cazul . Astazi pe piata sunt aruncate cel putin 35.000 de unitati locative : 22.000 unitati ANL, 8000-10.000 unitati ale dezvoltatorilor si aproximativ 5000 unitati ale diverselor banci in urma procesului de insolventa. Vor fi tranzactionate cel mult 2-3000 de unitati. Cauza : puterea de cumparare a celor care DORESC acest lucru este astazi nula, bancile nu dau credite pentru case pentru ca trebuie sa scape de stocurile lor si se multumesc sa crediteze STATUL ROMAN care se imprumuta intr-o veselie si dezvoltatorii nu mai produc pe stoc.
Ce motive ar fi ca anul 2011- cand problemele economice se vor acutiza in continuare - sa se produca o relansare. Nici una. Acesta este motivul pentru care sustin ca Colliers se inseala. Ar fi nemaipomenit de bine sa ma insel eu. Dar nu cred. Vor mai trece 3-4 ani pana cand vom putea spune ca pe piata se intampla ceva semnificativ, cu conditia ca MOTIUNEA sau BATA sa rezolve incompetenta politrucilor politici de azi. Cu stima ing Valeanu

  Inapoi la articolul Banking in imobiliare: Un dezvoltator din 10 a primit finantare in acest an

Setari Cookie-uri