Comentarii pe articolul Cum si de ce am ratat 800 mil. euro si 2.500 locuri de munca


intrebarea este de ce am pierdut?

Elena-Camelia Papuc la 19 Iunie 2008, ora 10:12
intrebarea este de ce am pierdut?
Titlul articolului este "Cum si de ce am ratat 800 mil. euro si 2.500 locuri de munca" dar nu se spune nimic de ce am pierdut in favoarea Ungariei.
Chiar asa, de ce am pierdut? De ce nu au mai fost interesati de Romania?
Poate din cauza "stabilitatii" climatului politic de la noi, sau cel financiar -economic?
Cine poate sa raspunda cinstit la intrebarea mea?
Claudiu Dumitrica la 19 Iunie 2008, ora 13:23
Pentru ca Mercedes nu stie de practicile romanesti gen "spaga","trafic de influenta", "lipsa drumurilor", "coruptie la noi cate autostrazi la ei" si lista poate continua.Asta e primul motiv iar al doilea cred ca Tariceanu isi simte afectata afacerea lui cu Citroen si de aia nu a inaintat nici o propunere concernului Daimler. N-ai cu cine!!
?Va Szab?-Demeter la 19 Iunie 2008, ora 14:20
Am vazut un reportaj la televiziunea maghiara, unde primarul orasului Kecskemet (unde va fi fabrica) explica, ca expertii de la Daimler au venit la ei in oras si s-au intereset de tot ce exista acolo, nu numai domeniu economic, concurenta (loiala sau neloiala), sistem de impozitare, spaga etc. etc., dar si sistem sanitar, sistem educational (de la gradinite pana la posibilitatile de invatamant superior), posibilitatile de petrecere a timpului liber, amplasamente sportive, transport in comun - gandindu-se presupun si la viata angajatilor. Ei, ce ziceti, mai intram in cursa cu sistemul sanitar actual, cu scolile care stau sa se darame, posibilitati de practicare a unui sport egale cu zero, si nu mai vorbesc de transportul in comun....???
Bucur(Manaila) Adriana la 22 Iunie 2008, ora 15:13
Ce sa faca nemtii in Romania?
Sasii au plecat de mult din Romania, din cauza vietii pe care au dus-o si vin nemtii aici. Si chiar ati uitat cate milioane de marci germane a platit statul german pentru ca sa-i duca pe sasi in Germania. Chiar nu va punetii problema asta ,coruptia nu a diparut ,drumurile sunt un dezastru, preturile explodeaza in fiecare luna ,si pentru ce sa vina sa-i goleasca demnitarii romani de euro?
Asa ne trebuie pentru ca in tara asta trebuie sa te gandesti bine. Exemplu: "cand cineva se ofera sa te ajute nu o face degeaba ,doar daca are un interes",va spun sigur ,cred ca fiecare roman s-a lovit de o asemenea problema .Va doresc succes.




  Inapoi la articolul Cum si de ce am ratat 800 mil. euro si 2.500 locuri de munca

Setari Cookie-uri