Comentarii pe articolul Ghetea: Bancile vor intra in faliment, daca actionarii nu vor suplini pierderile cauzate de OUG 50


Puncte de vedere

Horatiu la 28 Septembrie 2010, ora 09:55
Vad ca toata lumea (comentariile de fata) critica bancile, dar nu v-a obligat nimeni sa faceti credite mai mult decat va acoperea plapuma...cine va tine, fratilor, sa deveniti ACTIONARI, si nu CLIENTI la bancile respective (ma rog, unele, listate, deschise) ? Veti gandi cu totul altfel, cand e vorba de buzunarul vostru.
la 28 Septembrie 2010, ora 21:15
Legile sunt legi iar contractele au putere de Lege intre parti, daca nu contravin Legilor Tarii. Dar ce facem cu contractele 'sablon' ale miilor de clienti? Unii ar spune ca e abuz de pozitie dominanta, ca nu au avut alta sansa ca sa-si rezolve probleme vitale, ca au crezut ca nu se poate sa fie chiar asa neagra ziua de maine... Ceilalti vor spune a cine a semnat trebuie sa plateasca. Unii plang pe strada si pe la tv, altii cumpara armate de avocati si cativa judecatori dispusi sa negocieze... Instantele se vor umple cu procese, avocatii se vor umple de bani iar in final vor decide Judecatorii aplicand Legea bunului simt si Legea bunului plac.

  Inapoi la articolul Ghetea: Bancile vor intra in faliment, daca actionarii nu vor suplini pierderile cauzate de OUG 50

Setari Cookie-uri