Comentarii pe articolul Cocor va incasa 5 mil. euro din chiriile centrului comercial


hainute de botez COCOR

Prunoiu Alexandru la 4 Octombrie 2010, ora 00:29
S.C. ARTCONFEX S.R.L.
BUCURESTI, CALEA CALARASILOR NR.244
TEL: 0726.221274 / FAX: 021.3226322
E-mail: contact@artconfex.ro
www.artconfex.ro


Artconfex deschide singurul magazin de hainute de botez Made in Romania

COCOR Luxury Store Anne BeBe
Parinti, nasi, bunici sunteti cu totii asteptati la Anne BeBe - incepand cu 2 octombrie 2010

Pe 2 Octombrie, odat cu deschiderea magazinului COCOR, n incinta acestuia, se deschide magazinul Anne Bebe by Artconfex singurul loc in care sunt adunate colectiilor tuturor producatorilor romani de hainute de calitate pentru copii. n magazinul Anne Bebe, la etajul 5 al magazinului Cocor, nasii si parintii vor gasi totul pentru un botez in stil Romanesc, fara alergaturi sau alte batai de cap.
Anne Bebe incearca sa ofere o experienta placuta si relaxanta pentru clientii sai, o alternativa la alergaturile din magazin in magazin pentru achizitionarea produselor necesare botezului, fie ca este vorba de un articol personalizat sau unul asortat. Aici clientii vor gasi toate necesare pregatirii unui botez de neuitat: lumanari, trusouri complete pentru biserica, rochii si costume pentru cei mici, toate la preturi foarte avantajoase.
Magazinul Anne Bebe COCOR, se ntinde pe suprafa de 80 metri ptrai i este singurul loc din Romnia unde sunt adunati laolalta majoritatea producatorilor romani de imbracaminte de calitate, Artconfex, Evel Mode, Ada Rose, Iridor, Alkrom, Baby Fox si multi altii.
Artconfex, firma mama a marcii Anne BeBe s-a dezvoltat si a creat timp de 10 ani modele si solutii pentru satisfacerea nevoilor si cerintelor romanilor la preturile adevarate!
Proiectul este conceput pentru a sustine productia interna de textile in situatia crizei economice si pentru a le oferi romanilor, posibilitatea cumpararii unor produse de calitate la preturi foarte bune.
Pentru a intelege taina Botezului in acord cu traditiile romanesti, n magazinul Anne Bebe din incinta Cocor, se ofer GRATUIT consultanta si o prezentare detaliata a etapelor ce trebuie urmate de catre nasi si parinti.

PR Contact:
Alexandru Prunoiu
0726.221274

  Inapoi la articolul Cocor va incasa 5 mil. euro din chiriile centrului comercial

Setari Cookie-uri