Comentarii pe articolul V-ati lansa propria afacere cu cei 10.000 de euro promisi tinerilor antreprenori?


FUMIGENA PENTRU PROSTIT TINERII !!!

Valeanu Emil la 4 Octombrie 2010, ora 19:31
Este o noua fumigena de prostit tinerii. Sa argumentam:
1. - fondul de 1 milion Eura pus la bataie cu atata generozitate de Boc, PDL sau oricine altcineva, rezolva 100 de tineri din cei aproximativ 2,5 milioane. Bineiteles ca vor fi tinerii apartinand mafiei portocalii si suma sigur nu va ajunge ca mafia este mare.
2. - A lansa idea tinerilor antreprenori - fara sa ai si normele de aplicare - denota doua lucruri si anume : 1) - ai visat ceva frumos - care poate sa-ti mai poleiasca imaginea grav afectata - te-ai trezit si ca sa nu uiti ce ai visat, te apuci si arunci ideea pe piata - si asta doar pentru ca esti in postura sa poti face acest lucru - si astepti reactiia acesteia si 2) in functie de reactia pietei -si numai in interesul tau politic, partinic si personal - vei face si normele de aplicare aferente.
3. eventualele conditii ca vor fi stipulate in normele de aplicare, cu care se testeaza piata: minim 2 angajati, in caz ca se angajeaza 3 se reduc cotele de asigurari sociale, obligatia sa-ti reinvestesti profitul obtinut etc - ar fi OK, nu sunt conditii inrobitoare. Aceste societati ar fi societati de nisa - poate ANAF externalizeaza activitatea de reducere a contrabandei cu tigari si cedeaza si 3-5 % din valoarea confiscata. Cu 20 de societati de acest fel, am starpii contrabanda cu tigari , am fiscaliza si acest domeniu si doar celelalte 80 de societati ar mai trebui sa-si gaseasca nisa de activitate. Nise se gasesc - trebuie doar vointa politica pentru respectarea si aplicarea legii .... concluzie: dupa ani si ani de ticalosii, manareli si minciuni chiar si o idee care pare buna, prezentata prost si fara norme, trezesc suspiciuni si contraverse. Seamana cu legea impozitului minim : cand s-a introdus se sustinea ca este o lege anticriza, acuma cand s-a anulat , o mai numaram odata tot ca lege anticriza. Cine sa mai inteleaga ceva ? Cu aceste 100 de societati nu se rezolva cresterea PIB-ului, scaderea somajului si cresterea de plus valoare in economie sau agricultura. Cu stima ing Valeanu

  Inapoi la articolul V-ati lansa propria afacere cu cei 10.000 de euro promisi tinerilor antreprenori?

Setari Cookie-uri