Comentarii pe articolul Un actionar al FP contesta numirea Franklin ca administrator


O simpla "sfaraiala" !

Un Mic Actionar la 4 Octombrie 2010, ora 21:34
Stimata doamna Sfiraiala,
Ma intreb daca chiar sunteti "actionara" a FP sau sunteti o simpla "marioneta" profitoare, care pentru cativa "arginti" in plus a-ti acceptat sa initiati acest demers in numele dvs. la "sugestia" unor papusari din spatele dvs. Este o actiune disperata si fara sens pentru a mai schimba ceva din hotararile stabilite in AGA din 6 sep., cel mult puteti "sa loviti" in imaginea FP, deci indirect si a intereselor celorlalti actionari . Atentie insa, prin aceasta actiune a dvs. in instanta "ce poate semana vant" a-ti putea in cele din urma "culege furtuna" tot in instanta !
Negrescu Radu Ioan la 5 Octombrie 2010, ora 08:52
Pentru Un Mic Actionar" Stimate domn citeste te rog urmatoarele articole:

http://www.sfin.ro/articol_13263/reteaua_sfaraiala_visa_sa-i_arda_pe_mociornita_si_sturza.html
si
http://www.sfin.ro/articol_13187/tunul_astoria_o_sfaraiala_cu_avocati_si_rechini_imobilia

Iti vei da seama cine este aceasta d-na Sfaraiala. Categoric este cineva in spate care are interes sa inatarzie listarea la BVB pentru a mai manipula piata 'gri" a actiunilor FP.
Negrescu Radu Ioan la 5 Octombrie 2010, ora 12:08
Categoric este actionara a FP altfel nu avea calitatea procesuala de a contesta in justitie hotararile AGA. Este da vazut daca a participat la AGA din 6 septembrie. Si daca a participat cumn a votat. Sunt convins ca fiind in bransa, cunoaste mult mai bine ca mine aceste chichite legislative.
Marin la 5 Octombrie 2010, ora 18:01
Excelent comentariu d-le "mic actionar", poate il citeste si aceasta doamna Sfiraiala si "baga la creier" ca nu este bine sa "te joci" cu focul prin instanta chiar daca dansa este avocata din cate am citit prin alte comentarii.

  Inapoi la articolul Un actionar al FP contesta numirea Franklin ca administrator

Setari Cookie-uri