Comentarii pe articolul Patriciu: Nu mai luam marfa de la Metro. Sunt neprofesionisti


Uite cine s-a gasit sa critice concernul Metro!

Tomescu Ruxandra la 5 Octombrie 2010, ora 14:38
Este o metoda comunisto-securista bine studiata si pusa in aplicare de Patriciu sa denigreze firme/persoane ca sa iasa el alb ca ghiocelul si fimele lui cum s-or chema sa-si faca publicitate gratuita. Ar vrea dansul sa ajunga sa aiba o retea de magazine ca Metro care are o traditie pe piata europeana, dar sansele sunt minime!
Tosun Mirel Florian la 5 Octombrie 2010, ora 16:27
Asa a zis si vulpea de struguri ca sunt acri pentru ca nu ajungea la ei.Domnul Patriciu sa demonsreze ca poate crea o retea cum este Metro si apoi sa faca aprecieri despre Metro.Pina atunci sa stea cuminte in banca lui.
Tanoaga Mihai la 5 Octombrie 2010, ora 16:40
domnule Patriciu, poate ca cer prea mult de la soc.dv., dar va propun, ca imagine si ca posobila penetrare a pietei, punerea pe piata a produselor luate din X magazine en-gro, pe care le veti alege cu chibzuinta, fara adous comercial, ci doar cu cheltuielile aferente, in aceste magazine, la nivelul la care derulati afaceri si doriti sa ajutati poporul roman, din care faceti parte, cred ca este posibil - daca vreti ca din aceasta actiune sa nu iasa neaparat profit. din pct. de vedere fiscal cred ca se poate!!!!!!! astept cu respect un semnal, nu neaparat un raspuns!!
Tanoaga Mihai la 5 Octombrie 2010, ora 16:43
am citit cateva comentarii si nu sunt de acord cu ele! pozitia dv.(a coloanei) consider ca este verticala si nu are decat cateva, firesti, vertebre dislocate!

  Inapoi la articolul Patriciu: Nu mai luam marfa de la Metro. Sunt neprofesionisti

Setari Cookie-uri