Comentarii pe articolul Patriciu: BNR greseste cand intervine asupra cursului. Euro este o moneda falsa, volatila


Raspuns la comentarii

Horatiu la 6 Octombrie 2010, ora 11:39
Vad comentarii din care reiese mai multa invidie decat argumente contra. Omul a facut BANI, deci e destept si, mai ales,si-a permis sa se inconjoare de oameni destepti, spre deosebire de altii. Nu il laud, pt. ca tot rationamentul lui are o singura hiba: e clar ca omul si-a tinut economiile in USD, care e o moneda mult mai volatila (fata de ron) decat EUR. Cum vrand-nevrand o buna parte din cheltuieli (cele pe care le face in Romania) le face in Ron, evident ca omul a pierdut o gramada de bani pana acum, deci calmati-va, fondul problemei e cu totul altul...
Dina Mihai la 6 Octombrie 2010, ora 18:45
Halal logica "Omul a facut BANI, deci e destept", cauta sa vezi istoria acestui hot, cauta sa vezi cum a fost smecherita prima companie ce cumparase Petromidia: Akmaya. E usor sa te imbogatesti cind sistemul e parte cu si din tine, e greu cind esti DOAR pe picioarele tale.

- ceausescu facuse bani, deci era destept (dar a dat peste el neo-comunistul ilici);
- videanu a facut bani;
- nastase asemenea;
- vintu;
- stoica (ala cu caritasul);
- samd

Invidie e atunci cind facem referire la casele detinute de nastase, videanu, berceanu, samd. Noi trebuie sa vedem daca acei bani folositi de diversi la construire-cumparare au fost sau nu bani cinstiti.
Horatiu la 7 Octombrie 2010, ora 09:41
Inteleg ca pe toti cei pe care i-ai enumerat, ii consideri prosti ?! Atunci cei care au bagat bani la caritas, cum sunt ? Sau cei care le-au permis respectivilor exemplificati de tinre sa ajunga la venituri si proprietati presupus ilicite ? Te contrazici singur..si ai pierdut fondul problemei.
Horatiu la 7 Octombrie 2010, ora 10:01
Si inca ceva: din cate stiu, Akmaya a renuntat la Petromidia, pt. ca nu i s-au mai acordat niste facilitati fiscale si vamale promise, dar neacordate din cauza modului in care a fost aprobata Legea Bugetului pt. anul 1999. Cand a preluat Patriciu rafinaria, era pe butuci, cu oamenii in somaj si fara fonduri pt. importul de titei. Dar cred ca ne-am indepartat de esenta articolului...

  Inapoi la articolul Patriciu: BNR greseste cand intervine asupra cursului. Euro este o moneda falsa, volatila

Setari Cookie-uri