Comentarii pe articolul Garantia de stat pentru tinerii intreprinzatori: 20 mil. euro in 2010 si 80 mil. euro in 2011


Frauda si jaf national la ordin masonic stanist AMERICAN

la 11 Octombrie 2010, ora 20:14
Romania nu are bani pentru salarii si pensii, dar se imprumuta sa dea bani la tineri membri de partid PDL sa le faca firme particulare, dar refuza sa faca si sa finaneteze firme controlate de stat si bani sa fie controlati de stat pentru a creea locuri de munca pentru cetateni romani.
Interesant este faptul cati din tineri pe care vor PDL si Basescu sa-i promoveze sunt romani si cati sunt straini adusi la studii gratuite in Romania si trebuie sa le dea banii din credite de la FMi, banii pe care ii platim cu toti, dar folositi de alti, cum vor si cand vor.
Toata clasa politica si corporatiile straine jidanesti sunt ANTICOMUNISTE si lupta impotriva COMUNISMULUI, dar sunt masoni, satanisti, comunisti si securisti si distrug si vand Romania cu arme sioniste: PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE SI DISPONIBILIZARE.
Spunea bine VOICULESCU, ca nu trebuia sa facem credite la FMi ca vor legi impotriva poporului Roman, vor infiintarea republicii Transilvania, vor somaj, saracie, foamete si suicid, disponibilizari si spun intregi clase politice: UCIDETI ROMANI si noi va dam bani, ci trebuia sa facem credite de la STATUL COMUNIST CHINEZ, pentru ca ei ne dadeau bani cu dobanda mai mica si pe termen mai lung si fara sa se implice in treburile interne ale statului Roman.
Culmea Chjina stat COMUNIST ca si Romania inainte de 1989, nu stie ce este CRIZA FINANCIARA si nu au probleme ca si COREEA DE NORD, iar Romania in 1989 nu mai avea datori externe si avea industrie si economie si nu avea somaj, saracie si foamete ca in ziua de azi si era mai puternica din punct de vedere economic decat China.
De unde sunt bani pentru promovarea tinerilor din PDL si nu sunt bani pentru salarii si pensii si cine sunt acesti tineri promovati de BASESCU si BOC?

  Inapoi la articolul Garantia de stat pentru tinerii intreprinzatori: 20 mil. euro in 2010 si 80 mil. euro in 2011

Setari Cookie-uri