Comentarii pe articolul A doua zi de proteste la Finante. Afla evolutia evenimentelor [Update]


nedumerire

Adumitroai Elena la 14 Octombrie 2010, ora 10:10


Oare mai munceste cineva din tara asta?propunere :-hai sa iesim cu totii in strada ,ne mai cunoastem si noi , mai socializam si din cand in cand mai strigam ca nu ne ajung banii . ,apoi facem o petitie si solicitam pentru orele cat am socializat sa ni se atribuie cat mai multe STIMULENTE ca vorba aia noi ne-am rupt in spate muncind .De unde si pana cand tot functionarul trebuie sa primeasca stimulente? Stiu ca salariile sunt minuscule dar chiar toti indiferent de ce culoare purta la pantofi va meritati aceste stimulente?Cred ca in momentul in care vom pricepe ca pentru calitatea pe care o produc atat voi fi platita , atunci va fi prea tarziu. M-am Saturat sa aud ,sa vad , sa citesc acelasi lucru in fiecare zi ,dar nu am vazut pe nimeni dintre protestatari sa iasa si sa spuna de ce merita aceste sporuri , ce atrageri importante s-au colectat la buget , cum au reusit sa stopeze evaziunea fiscala etc .... nimic decat ca vor . Toti vrem dar mai trebuie si sa muncim pentru a putea primi .
Cencu Ioana la 14 Octombrie 2010, ora 10:34
Catre doamna Adumitroai Elena:

Eu cred ca foarte multi oameni mucesc si cred ca, acesti oameni care muncesc trebuie respectati. Daca v-ati Saturat sa auziti ,sa vedeti , sa cititi acelasi lucru in fiecare zi, parerea mea e ca nu functionarii care se revolta pt ca sunt nemultumiti de diminuarea salariilor ar avea vreo vina. Vina au guvernanti in frunte cu Basescu, oare de ce acestia nu va revolta????/
Deciziile acestora din urma care ne-au adus la saracie nu va revolta??
la 14 Octombrie 2010, ora 10:44
Toata lumea este inebunita ca bugetarii isi cer Stimulentele, ca salariile lor sunt injumatatite, ca nu au cu ce sa-si plateasca datoriile. Intrebarea mea este daca cineva s-a preocupat de doi ani incoace ca sistemul privat se duce de rapa, sau ca nu se mai produce mare lucru si ca toti angajatii din privat de doi ani sunt in aceasta situatie de a nu-si putea platii datoriile?
Toti cei din privat care se orienteaza spre alte locuri de munca, pentru ca sunt someri sau firmele au dat faliment, sunt angajati pe salarii de mizerie.
Albo Adriana Cornelia la 14 Octombrie 2010, ora 12:30
adevarat spus . da pana acum toti bugetari erau cu inimile in cer , nu se gandea la omul de rand ca n uare bani sa plateasca o taxa intarziata si mai citau si poenalizari acum vedeti si voi cum e sa n uai bani !!""" MONARHIE !!!! ne mai scapa doresc egalitate ,cultura si onoare ati uitat toti de respect pt bani . de ce nu s ereduc si taxele universitare pt studenti pt ca santem in criza da de ce doar salarile si taxele nu !!!!!!
la 14 Octombrie 2010, ora 13:39
salut. cei care lucreaza la stat au o singura ideea si anume sa le dea bani cat mai multi .poate ca primeau aceeasi bani daca se faceau reduceri de anul trecut , aici nu are treaba guvernul ca nu el reduce nr. angajatilor in teritoriu .eu sunt la privat si am vazut o gramada de adeverinte de venit ale angajatilor de la stat.sunt persoane care au functii de control si aveau la inceputul acestui an salariu brut 2700 lei si ajungeau sa ridice in mana in jur de 7500 lei cu stimulente .ce vina am eu ca atunci cand omul castiga aproape 2000 eur nu a stiut sa puna si la saltea ?nu este corect ca astia sa stea in greva , cine nu vrea sa munceasca sa mearga la privat , nu ?poate are sansa sa castige chiar 3000 eur daca este bun .am vazut la tv aseara persoane care aveau pe fluturasi 400 lei , eu nu neg acest fapt dar cat castigau acum 2 luni si care este declaratia de avere a respectivei doamne si ce functie are ?

  Inapoi la articolul A doua zi de proteste la Finante. Afla evolutia evenimentelor [Update]

Setari Cookie-uri