Comentarii pe articolul Victoria grevistilor: Vezi pentru ce stimulente scandaloase au protestat angajatii de la Finante!


Stimulentele trebuie desfiintate

la 15 Octombrie 2010, ora 12:14
Am lucrat in Finante 3 ani si cateva luni, din 1999, pana la finele lui 2002.
Se dadeaua si atunci stimulente: la un salariu de incadrare de 700.000 net, ridicam defapt in fiecare luna intre 1.500.000 si 2.000.000 lei - ca inspector fiscal gradul III.
Niciodata nu stiai daca vin banii aia, cati vin si pt ce vin - o stare absolut abject, fara nici o legatura cu performanta.
Stiam ca unii erau platiti mai bine pur si simplu pt ca erau pilele cuiva.
Am asistat in 2001 la instalarea puterii PSD: cel mai urat film pe care vi-l puteti imagina. Daca pana la venirea astora mai existau ceva urme de profesionalism, odata cu sosirea lor toti profesionistii au plecat la privat si au fost avansati - si stimulati - tot felul de lipitori incompetente.
Din acel moment, niciodata Directia de Finante Neamt nu a mai avut macar alura profesionista.
Exista inca printre subalterni o multime de oameni competenti, carora chiar le place ce fac, dar sefii sunt mai toti o apa si-un pamant.
Iar acesti sefi impart simulentele. catre subordonati asemenea lor.
Sa le desfiinteze, sa ofere salarii transparente si atunci poate ca se va mai face un pic de lumina.
Dorobantu Camelia la 15 Octombrie 2010, ora 13:58
CORECT!!!!!
Alexoct la 16 Octombrie 2010, ora 18:36
doamna Camelia D. Aveti dreptate. Si eu am dreptate. Sunt pensionar si pensia mea este peste medie. Sunt nemultumit pentru ca munca mea 47 ani de pana acum , este apreciata de catre dvs. si partidul dvs ca insuficienta pentru o pensie "legala si decenta" si ne clasificati ( ca pe animale ) la asistati sociali.
Din pensia mea nu se poate trai decent. Ma gandesc cu spaima la cei foarte multi care traiesc dintr-o pensie sub 600 lei. Sa va fie rusine dvs si celor pe care i-am trimis in parlament ca oameni !!!
Lucia State la 17 Octombrie 2010, ora 16:37
Rusine sa le fie tuturor guvernantilor care nu sunt in stare sa conduca o tara bogata ca a noastra(fosta!) iar pe romani ia adus la cel mai jos nivel de trai umilindu-i pe orice cale numai pentru a trai ei bine . Patura nesatula care storc impreuna cu familiile lor ca niste caractite toate valorile tarii iar de cele imane nici nu mai am cuvinte pt. a ma exprima in asa masura sa-i poata durea cum ne doare pe noi cei care mai avem un pic de umanitate ramasa nestirbita.

  Inapoi la articolul Victoria grevistilor: Vezi pentru ce stimulente scandaloase au protestat angajatii de la Finante!

Setari Cookie-uri