Comentarii pe articolul Stenograme din dosarul Vintu: Mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola. Am vrut sa-i dau o lectie


Vad ca m-ati cenzurat. Daca vreti "numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat" dati stiri OK !

Capraru Gheorghe la 18 Octombrie 2010, ora 16:14
Vad ca m-ti cenzurat. Daca vreti "numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat " atunci dati stiri OK !!!
Crudu Catalin la 18 Octombrie 2010, ora 19:34
Judecand la rece e de rau indiferent de valoarea de adevar a stenogramei. Magnatii media reprezinta poli ai puterii peste tot in lume, insa de la a declara si pana a pune in practica un astfel de scenariu e cale lunga. SOV nu are puterea necesara sa suspende un presedinte decat daca se afla int-un context politic favorabil. Insa ramane intrebarea daca demersurile pt.suspendare au avut ca punct de plecare deschiderea dosarului de catre presedinte.Pt.ca daca se verifica un adevar din aceasta stenogama atunci sansele ca totul sa fie adevarat sunt foarte mari, iar asta este foarte grav . Grav pt.ca in aceste conditii intelegem noi, oamenii de rand , ca nu reprezentam o prioritate pt. politicienii acestei tari ci doar o masa de manevra buna de pacalit in prag de alegeri, motiv pt.care din cand in cand ni se arunca la disecat cate o stenograma si problemele reale ale acestei tari devin o nota la subsol.
Atanasescu Silvana la 19 Octombrie 2010, ora 12:05
Dl. Crudu, dar doar acum v-ati dat seama ca pentru politicienii minunati ai acestei tari noi reprezentam doar masa de manevra? Atat reprezentam, de la 1990 incoace, tot asta suntem. Oameni buni nici unul nu este mai bun decat celalalt, nu vedeti ca politica asta a ajuns sa ne ocupe toata ziua? Mai vedeti vreo emisiune culturala la televizor? Nu, doar talkshoow-uri care dezbat toate acelasi subiect din diferitele puncte de vedere ale proprietarilor televiziunilor respective, asta este. Stenogramele apar la momentul oportun, biletelele, dosarelele, toate sunt gasite si apar exact cand trebuie, MANEVRE, asta mancam pe paine toata ziua.

  Inapoi la articolul Stenograme din dosarul Vintu: Mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola. Am vrut sa-i dau o lectie

Setari Cookie-uri