Comentarii pe articolul Tot ce trebuie sa stii despre motiune: Romania, aproape de Congo si Tadjikistan


politica prin motiuni de cenzura

Barna Gheorghe la 19 Octombrie 2010, ora 09:20
daca acestia care semeneaza un asemenea text de motiune , nu stiu sa faca politica , decat prin , exagerari, populism exacerbat, afirmatii fara acoperire .., si nu sunt in stare sa produca o politica care sa aibe efecte benefice garantate de proiecte credibile, NU avem nevoie de ei ca opozitie si nu reprezinta poporul roman , popor care ar trebui sa se trezeasca la realitate , sa deosebeasca valoarea alesilor, sa-i pese cu adevarat de starea natiunii (economic, moral,social) .
Dumnezeule, trezeste aceasta Tara !
Brezing Eduard la 19 Octombrie 2010, ora 10:29
O gasca de incompetenti! Sa vina Angela Merkel!
Ciocboc la 19 Octombrie 2010, ora 10:56
Ar fi mai bine o guvernare Antonescu-Geoana-Vanghelie-Nastase?!
Decat o democratie bolnava, mai bine o dictatura sanatoasa...
Doniga Petru la 19 Octombrie 2010, ora 11:39
Mi-e groaza ca vine din nou PSD cu Iliescu la putere. Au tras tara inapoi spre comunism atat timp cat au fost la guvernare. Argumentele lor nu stau in picioare la o analiza atenta. Si apoi ei de unde vor avea banii promisi pentru salarii si pensii? Au inceput o ofensiva de minciuni si calomnii jalnice
la 19 Octombrie 2010, ora 11:56
Probabil sunt eu mai greu de cap, dar in afara de punctul 3 si 4 din celebra motiune a nu mai celebrilor "elefanti" politici,restul sunt gargara pentru gripa aviara.Departe de mine gandul ca acest guvern a facut ce trebuie, insa promisiuni ca de maine va fi altfel daca vin dansii la guvernare sunt basme cu Scufita Rosie si Alba ca Zapada.Fiscalitatea excesiva pe timp de criza este anormala intr-o tara normala. La noi, intr-o tara anormala creata de toata clasa politica in acesti frumosi 20 de ani, totul este normal.
Moraru Gabriel la 19 Octombrie 2010, ora 14:39
Le-au trebuit 6 luni de zile sa intocmeasca corect gramatical aceasta aberatie care se numeste motiune....de ce nu se intreaba ce ar fi facut poporul roman cu banii pe care i-au cheltuit ei in aceste luni sau daca merita banii si increderea electoratului pentru aberatiile inscrise.....
Oare nu reusesc sa citeasca istoria anilor 1990-2000 cand au distrus tot ce avea uman si material aceasta tarisoara?????atunci cine era la putere????? Basescu???????? Cand privatizau si isi imparteau comisioane, cand au distrus agricultura, zootehnia si industria, pentru a-si deschide afacerile cu import de pe urma carora au supt vlaga acestei tari??????????
Acolo vor sa ne intoarca???????/ pacat .....NU MAI AU CE SA VANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa le fie rusine si sa depuna toti declaratiile de avere si documentele prin care au platit impozite la stat pe averile ce le au!!!!!!!!!!
Mihai-Pompiliu Nita la 19 Octombrie 2010, ora 14:51
Este incredibil cat tupeu pot avea semnatarii motiunii de cenzura ca vor din nou sa ajunga la putere dupa jaful pe care l-au facut in Romania.Nu mi se pare normal sa se tot faca ticalosi unii pe altii ,cat timp toti sunt niste ticalosi si hoti fara scrupule.Daca mai vor sa vina la putere,domnii de la PSD,PNLSI PC inseamna ca in Romania mai sunt inca ceva TUNURI de dat,iar MAMA NOASTRA VITREGA reprezinta inca o vaca de muls pentru acesti talhari.Cu mare tristete in suflet o spun---ROMANII CARE POT SI VOR SA MUNCEASCA NU AU DECAT SA APUCE CALEA BEJENIEI,pentru ca aici nu mai e nimic de facut.Corect ar fi ca celor care au dus tara de rapa sa li se confiste averile si sa infunde puscariile ,iar tot ce au furat sa se dea inapoi poporului.Stiu ca acest lucru este practic imposibil de pus in practica pentru ca toti sunt niste hoti,iar noua nu ne ramane decat sa mai facem o revolutie,dar de aceasta data pe bune,nu ca acea cacealma din 89 regizata atit de grotesc de ILIESCU si camarila lui de securisti,activisti sau mai bine zis BURGHEZIA COMUNISTA care ne conduce si astazi direct sau indirect.Frumoasa tara si bogata ne-a dat DUMNEZEU,dar pacat ca este locuita de cine nu trebuie!
la 19 Octombrie 2010, ora 16:09
Intr-o tara in care nu se respecta legile nu poate exista democratie. Romania este una dintre aceste tari . Lasand deoparte subiectivitatea legislativa pe care au promovata toate guvernele de dupa "90 ne-am pricopsit si cu un soi de lene si lipsa de pofta de munca a intregului popor. Asta tot datorita lifsei de fermitate in legislatie. Ne lamentam inutil de ineficacitatea guvernului BOC nu ca iubesc sau apar aceasta dar din punct de vedere al reformei statale este primul guvern care a atacat problema frontal direct dar cu frica . Pai daca tara arde judecatorii si magistratii fac greva? Daca tara nu mai poate suporta salariile prea mari ale unor categorii sociale este normal sa ca acestea sa scada . Dar sa ne incadram in lege . Constitutia spune ca un drept castigat nu mai poate fi retras . Dar tot constitutia spune ca in caz de nevoie toata populatia trebuie sa sufere . Dupa parerea mea cred ca actuala guvernare a gandit cam asa: Taiem la toata lumea pentru ca ne permite constitutia ( si la judecatori magistrati bugetari etc) si dupa 1 ianuarie nu ma mai obliga constitutia sa dau la toata gloata, voi da numai la categoriile sociale cu cele mai mici venituri . De aceia le e frica ( bugetarilor ) ca nu vor mai ajunge din nou la salariile mari pe care le-au avut . E drept ca trbuia sa inceapa mai intai cu parlamentarii si ministri si apoi cu gloata . Dar structurile mafiote din patura superioara cu salariii mari si foarte mari nu sant de acord cu acest scenariu si de aceia se opun . Si am mai auzit un zvon cica Basescu pregateste confiscarea averilor ilicite ( fosta lege 18) si foarte multi din marii bogatasi ar ramane pe drumuri . Pe scurt cam astea ar fi motivele care imping opozitia la lupta . Este adevarat ca o fiscalitate mare este generata de lipsa banilor la buget dar banii din marile privatizari unde sant , Ce guverne au praduit marea avere a tarii , gazele , petrolul, energia electrica , BCR , In nici o tara indiferent de saraca nu se privatizeaza rezervele strategige ale tarii.
Bina Iulian la 19 Octombrie 2010, ora 17:37
Cati basisti pe situ asta te doare mintea. Ba manca-vas voua creierele alea incinse de bine ce traiti. E adevarat ca nici pnl-psd nu propun solutii dar parca mai incompetenti ca astia de acum nu s-au mai vazut pe lume. Lasand la o parte presupusa clientela politica din carca lor, uitati-va ce legi pe genunchi dau si ce efecte au toate. Au distrus firmulitele facand din angajatii si patronii lor someri care costa statul lunar mai mult decat au luat ei in plus atunci cu forfetarul lor, scoala e o gluma, politia e o gluma, sistemul de sanatate e horror, in iarna asta vor muri oameni pe capete de frig, foame sau boli incurabile din lipsa medicamentelor indispensabile. VOOOOIIIII!!!!!!!!!!!! BASISTILOR VOOOOOOIII!!!! sunteti moral responsabili, voi care v-ati bucurat la un purcel de lapte pe care acum il platiti cu varf si indesat, voi care aveti impresia ca pe base il doare in cot de voi, Voi astia carora v-a fost lene sa mergeti sa votati, Voi care inca mai credeti ca B1 TV e o televiziune libera, Voi carora nu vi se face scarba cand o vedeti pe Udrea cum isi misca suncile precum Medusa in gumari Vouiton si le face cadou sinistratilor pantofi cu toc si biciclete. Voi care aveti impresia ca sunteti feriti de orice primejdie pentru ca B.U.B.A. vegheaza pentru voi. Vai de capul vostru, cum puteti sa fiti atat de cretini? Mi se blocheaza orice urma de logica cand incerc sa inteleg pe cineva care inca mai tine cu ei si care maine daca ar fi alegeri inca ar mai vota cu ei. Daca prostia ar durea, voi n-ati mai apuca sa votati.
Bina Iulian la 19 Octombrie 2010, ora 17:52
Ceausescu si Iliescu aveau convingeri politice, macar stiau ce vroiau, aveau o viziune, aveau un plan, aveau o limita. Astia nici macar atat nu au. Nici Base nu conduce tara, el doar intermediaza jaful.
Dumitru Rasarit la 20 Octombrie 2010, ora 15:46
" unde esti tu Tepes Doamne ... "
vorbim, vorbim, si ... degeaba; ne-au furat si ne-au indobitocit de tot; toti sint la fel; nu va faceti iluzii; p.s.d.-ul ce-a facut ; JAF; eu nu inteleg ce mama dracu' fac/asteapta forurile CE; stiu sa impuna norme restrictive numai pt omul de rind; pt guvernanti incompetenti nu exista norme ?; de ce le dau credite financiare/morale fara nici un fel de control ulterior vizavi de gestionarea acestora ? o sa ajungem cariul Europei; ne vor avea pe constiita; si apropo... cine credeti ca citeste/i-a seama la cele rostite aici de noi toti ?!
Cucu Adrian-Constantin la 25 Octombrie 2010, ora 16:25
Daca va veni PSD-PC-PNL la putere va fi si mai rau decat acum. Incopetenta clasei politice dar mai degraba preocuparea lor in alte directii (deturnarea banului public prin diverse forme, legale si/sau ilegale) va duce tara in faliment. Ori scapam de ei si ii dam afara de la guvernare si punem unii compententi ori ne luam talpasita si vom lucra in occident ca sclavii (nu ca aici nu am fi). URA !

  Inapoi la articolul Tot ce trebuie sa stii despre motiune: Romania, aproape de Congo si Tadjikistan

Setari Cookie-uri